De Beste Parketvloeren

De beste parketvloer zelf leggen of laten leggen? Onze leveranciers worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit.

De beste parketvloeren van Nederland

U bent het vast wel tegen gekomen op het internet: goedkoop parket tegen gunstige fabrieksprijzen...

Vaak zijn dit juist vloeren van slechte kwaliteit en is goedkoop alleen maar duurkoop. Wij als Parketmeester staan niet voor goedkoop, maar juist voor een goede prijs-kwaliteit.

De leveranciers van Parketmeester worden zorgvuldig geselecteerd waardoor wij  geen kwantiteit leveren, maar kwaliteit. Mocht er toch een keer wat zijn of heeft u onderhoud nodig? De service van Parketmeester staat altijd voor u klaar. Ook zijn wij aangesloten bij Stichting garantiefonds, waardoor uw vloer voorzien is van een gunstige garantie.

Heeft u een parketvloer gezien en wilt u deze in het echt zien? Of wilt u graag oriënteren in één van onze showrooms door heel Nederland? Twijfel niet om langs te komen, wij helpen u graag verder.

Tip:
Een vloer kiezen op basis van een plaatje van internet is niet verstandig. De werkelijke kleur is vaak anders dan een plaatje op internet. Hoe komt dit nou zal u wel denken? Elk computerscherm heeft een andere kleurinstelling waardoor het plaatje er bij elk(e) computer/apparaat anders uitziet.