array(1) { ["path"]=> string(22) "www.nobelflooring.com/" }
Partner

NOBEL Flooring bvba

Bent u op zoek naar een houten vloer die helemaal op uw maat gesneden is en afgestemd op uw woonsituatie, op uw technische voorkeuren en uw financiële mogelijkheden? Dan bent u bij NOBEL Flooring in Minderhout aan het goede adres. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze huiselijke toonzaal, waar we u een perfect beeld kunnen schetsen van de mogelijkheden. Omdat we het hele proces van stam tot plank in eigen beheer hebben, kunnen we heel ver gaan om te beantwoorden aan uw persoonlijke voorkeur. De vloerplanken kunnen gemaakt worden met vaste of variabele breedtes van 10 tot 28 cm en met een lengte tot 3,5 meter. De standaarddikte bedraagt 16 mm, met een minimum van 10 en een maximum van 24 mm. 

MEER TONEN

Belgische eikenvloer

Het hele productieproces gebeurt in eigen beheer in België, van de selectie van de bomen tot de installatie van de Frans eiken vloer door ervaren vakmensen.

Belgische productie

Het hele productieproces, van de selectie van de bomen tot het plaatsen van de afgewerkte Franse eiken vloeren, gebeurt in eigen beheer. Een uitgebreid team van ervaren vakmensen in combinatie met het gebruik van onze moderne technologie resulteert in een ongeëvenaarde kwaliteit.

Een goed product is 1 ding, goed advies daarnaast is minstens even belangrijk. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan onze ruime toonzaal van 450m² schetsen we u een perfect beel van de verschillende mogelijkheden. Vervolgens gaan we samen met u op zoek naar de ideale houten vloer: helemaal op uw maat gesneden, perfect afgestemd op uw woonsituatie, uw technische voorkeuren en uw financiële mogelijkheden. Dit alles op slechts 10 minuten van Breda. 

Meer lezen over
'Belgische eikenvloer'?

meer van deze professional

Onderhoud plankenvloer

Het onderhoud van een houten vloer is sterk verbeterd d...

Variabele breedtes

Frans eiken houtenvloer in de kleur Lounge in variabele...

Eiken Trappen

ONZE TRAPPEN, ONZE RECLAME Een eiken trap van NOBEL Fl...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.