Jumpax Basic

Jumpax Basic is een super vlakke en egale ondervloer voor o.a. PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt.

Jumpax Basic

Het gebruik van Jumpax® Basic betekent in  praktijk een enorme besparing van tijd en geld, omdat men nu in staat is om iedere oude ondervloer in zeer korte tijd te veranderen in een super gladde en vlakke ondergrond. Het gebruik van omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen is hiermee overbodig geworden en het risico van het loskomen van oude egalisatielagen is daarmee uitgesloten.

Jumpax® Basic bestaat uit een onder- en een bovenplaat voorzien van interactieve lijm. Jumpax® Basic wordt, afhankelijk van de toepassing, altijd gecombineerd met een zwevende onderlaag. Deze droge egalisatie zorgt voor een perfecte en gladde ondergrond voor PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt, maar is ook geschikt voor een grote variëteit andere vloerbedekkingen.

Jumpax® Basic behaalt met verschillende onderlagen en vloerbedekkingen een contactgeluid reductie van minimaal 10 dB ?Llin in combinatie met andere Unifloor ondervloeren (bijvoorbeeld met Jumpax® Heat Isolator en Jumpax® Heat Traditional).

Indrukbestendig • Contactgeluid reducerend in combinatie met verschillende onderlagen • Perfecte vloerafwerking voor tapijt, vinyl, PVC stroken en linoleum • Snelle vloervoorbereiding • Speciaal voor vloerverwarming • Stabiliserend ondervloersysteem.

Meer info? Klik hier