Unifloor Underlay Systems BV

Partner

Jumpax®

Jumpax® is een ondervloersysteem. De onder- en bovenplaat worden d.m.v. lijm met elkaar verbonden. Snel en eenvoudig te verwerken. Geen droog- en wachttijd.

Jumpax®

Perfect egaliserende ondervloer waarop o.a. vinyl en linoleum direct kunnen worden verlijmd. Dit ondervloersysteem bestaat uit een MDF onder- en een bovenplaat die d.m.v. een interactieve lijm met elkaar verlijmd worden. Het is een snel en eenvoudig te verwerken systeem, de beste ondervloer op het gebied van contactgeluid reducerende en egaliserende kwaliteiten.

Jumpax® is verkrijgbaar in 6 uitvoeringen. Wat voor u de geschikte ondervloer is, is afhankelijk van uw ondergrond, toepassing en keuze van de vloerbedekking. Op onze website treft u een vloerkeuzemenu aan. Dit menu geeft aan wat voor uw toepassing en keuzes de ondervloeroplossingen zijn. Op onze website treft u uitgebreide informatie aan over de verschillende uitvoeringen.


Het gebruik van Jumpax® betekent in de praktijk een enorme besparing van tijd en geld, omdat men nu in staat is om iedere oude ondervloer in zeer korte tijd te veranderen in een absoluut vlakke vloer. Het gebruik van omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen is hiermee overbodig geworden en het risico van het loskomen van oude egalisatielagen is ermee uitgesloten. Bekijk hier de leginstructiefilm of download de leginstructie.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Heat-Foil

Heat-Foil® is een contactgeluid reducerende ondervloer voor click lam...

Redupax Plus

Redupax plus® is een loopgeluid en contactgeluid reducerende ondervlo...

BlueFloor

BlueFloor® is een loop- en contactgeluid reducerende ondervloer voor ...