Unifloor Underlay Systems BV

Partner

Cocofloor

Cocofloor is een ondervloer voor kliklaminaat en fineerparket. Cocofloor draagt het TNO productlabel voor contactgeluidreductie. Uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Productomschrijving


Cocofloo® is speciaal ontworpen voor vloerverwarming / vloerkoeling systemen in combinatie met click laminaat. In tegenstelling tot de meeste ondervloeren heeft Cocofloor® een zeer lage warmteweerstand. Dit maakt Cocofloor® uitermate geschikt voor toepassing over vloerverwarming en vloerkoeling systemen.

Daarnaast is Cocofloo® vochtregulerend. Indien er condensvorming kan plaatsvinden aan de oppervlakte van de afwerkvloer, kan de Cocofloor® deze reguleren. Cocofloor® dient dan met de PE-folie naar boven te worden gelegd. Tevens dienen er ventilerende plinten gemonteerd te worden waardoor vochtdamp vanuit de ondervloer kan ontsnappen.

 

Cocofloor® wordt geleverd op een rol, met een lengte van 15 m¹ en is makkelijk en snel te installeren. Cocofloor® is onder belasting slechts 4 mm dik en behaalt een contactgeluidreductie* van 10 dB Llin (NEN-ENBS-ISO140-8/717-2) in combinatie met click laminaat. Cocofloor® heeft een dampremmende PE-folie voorzien van overlap met kleefstrook.

 

*Op zwevende dekvloeren is de geluidsreductie van de vloerbedekking altijd afhankelijk van de contactgeluidreductie van de aanwezige dekvloer.

 


 

 

 

MEER VAN DIT BEDRIJF

REDU-PANEL

REDU-PANEL® is een egaliserend en contactgeluid reducerend vloerpanee...

Heat Blok isolatievloer

Heat Blok gaat warmteverlies tegen. Dit komt ten goede aan het rend...

Heat-Foil

Heat-Foil® is een contactgeluid reducerende ondervloer voor click lam...