Heat-Foil

Heat-Foil®:een contactgeluid reducerende ondervloer voor click laminaat,lamelparket en PVC click. Ook voor (traditionele) vloerverwarming. NSG keurmerk.

Heat-Foil®, contactgeluid reducerende ondervloer, geringe opbowuhoogte, geschikt voor (traditionele)

Vanwege de geringe dikte van 1,2 mm is Heat-Foil® zeer geschikt voor toepassing op traditionele vloerverwarming en/of vloerkoeling. Heat-Foil® is opgebouwd uit een stabiele PE schuimlaag gecombineerd met een PE folie van 200 m? met overlap die dient als dampremmende laag. Heat-Foil® wordt toegepast op vloerverwarming en/of vloerkoeling in combinatie met verschillende soorten zwevend geplaatste vloerbedekkingen zoals click laminaat, click fineer en lamelparket. Bij toepassing met vloerkoeling dient er altijd een condensbewaking aanwezig te zijn.

Heat-Foil® is uiterst stabiel en geschikt voor vrijwel alle soorten click verbindingen. Heat-Foil® heeft een hoog loopgeluid reductie van 24%. Heat-Foil® behaalt in combinatie met click laminaat en lamelparket een contactgeluidreductie van 10 dB ?Llin / 21 dB ?Lw gemeten volgens de ISO 10140-3: 2010 belast met 23 kg/m².

voor meer informatie klik hier