array(1) { ["path"]=> string(36) "www.unifloor.nl/nl/product/heat-foil" }
Partner

Unifloor Underlay Systems BV

Al ruim 35 jaar is Unifloor Underlay Systems BV te Deventer een gevestigde naam op het gebied van ondervloeren. Als marktleider in Nederland bieden wij voor bijna ieder vloerconcept een gepaste ondervloer.

Heat-Foil®:een contactgeluid reducerende ondervloer voor click laminaat,lamelparket en PVC click. Ook voor (traditionele) vloerverwarming. NSG keurmerk.  

Heat-Foil®, contactgeluid reducerende ondervloer, geringe opbowuhoogte, geschikt voor (traditionele)

Vanwege de geringe dikte van 1,2 mm is Heat-Foil® zeer geschikt voor toepassing op traditionele vloerverwarming en/of vloerkoeling. Heat-Foil® is opgebouwd uit een stabiele PE schuimlaag gecombineerd met een PE folie van 200 m? met overlap die dient als dampremmende laag. Heat-Foil® wordt toegepast op vloerverwarming en/of vloerkoeling in combinatie met verschillende soorten zwevend geplaatste vloerbedekkingen zoals click laminaat, click fineer en lamelparket. Bij toepassing met vloerkoeling dient er altijd een condensbewaking aanwezig te zijn.

Heat-Foil® is uiterst stabiel en geschikt voor vrijwel alle soorten click verbindingen. Heat-Foil® heeft een hoog loopgeluid reductie van 24%. Heat-Foil® behaalt in combinatie met click laminaat en lamelparket een contactgeluidreductie van 10 dB ?Llin / 21 dB ?Lw gemeten volgens de ISO 10140-3: 2010 belast met 23 kg/m².

voor meer informatie klik hier

Meer lezen over
'Heat-Foil'?

meer van deze professional

Jumpax TOP

Jumpax® TOP is een perfect egaliserend ondervloersyste...

Ecofleece

EcoFleece® , dampdoorlatende onderlaag voor EcoPearls...

BlueFloor

BlueFloor® is een loop- en contactgeluid reducerende o...

Toon alle 21 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.