Partner

Unifloor Underlay Systems BV

Al bijna 25 jaar lang is Unifloor internationaal leverancier van specialistische ondervloersystemen. Juist op het gebied van geluidsreducerende ondervloerplaten profileert Unifloor zich als marktleider.

Heat-Foil

Heat-Foil® is een contactgeluid reducerende ondervloer voor click laminaat, lamelparket en PVC click. Met NSG keurmerk.  

Heat-Foil®, contactgeluid reducerende ondervloer, geringe opbowuhoogte, geschikt voor (traditionele)

Vanwege de geringe dikte van 1,2 mm is Heat-Foil® zeer geschikt voor toepassing op traditionele vloerverwarming en/of vloerkoeling. Heat-Foil® is opgebouwd uit een stabiele PE schuimlaag gecombineerd met een PE folie van 200 mμ met overlap die dient als dampremmende laag. Heat-Foil® wordt toegepast op vloerverwarming en/of vloerkoeling in combinatie met verschillende soorten zwevend geplaatste vloerbedekkingen zoals click laminaat, click fineer en lamelparket. Bij toepassing met vloerkoeling dient er altijd een condensbewaking aanwezig te zijn.

Heat-Foil® is uiterst stabiel en geschikt voor vrijwel alle soorten click verbindingen. Heat-Foil® heeft een hoog loopgeluid reductie van 24%. Heat-Foil® behaalt in combinatie met click laminaat en lamelparket een contactgeluidreductie van 10 dB ΔLlin / 21 dB ΔLw gemeten volgens de ISO 10140-3: 2010 belast met 23 kg/m².

voor meer informatie klik hier

MEER VAN DIT BEDRIJF

BlueFloor

BlueFloor® is een loop- en contactgeluid reducerende ondervloer voor ...

Sound Ex

Sound Ex maakt het mogelijk om een vloer van massief te plaatsen in...

Jumpax®

Jumpax® is een ondervloersysteem. De onder- en bovenplaat worden d.m....