string(1) "p"

Goede ondervloer is de basis

Als je gaat verhuizen of verbouwen ben je natuurlijk ook op zoek naar de perfecte vloer. Als je er wat moeite voor doet, geniet je van een mooi resultaat.

Voor ieder vloer

Immers, een goed gelegde vloer doet veel voor de uitstraling van een huis. Er zijn verschillende type vloeren, van hout tot tapijt en van zeil tot een gietvloer. Maar achter iedere vloer ligt een belangrijk basis: de ondervloer. Een goede ondervloer is van groot belang voor de kwaliteit van de vloer die daarop gelegd wordt.

Wat doet een ondervloer?

Van een degelijke ondervloer mag je best wat verwachten. Zo neemt deze alle oneffenheden weg van de basis vloer. Deze beton of cement vloer is nooit helemaal egaal glad en dat ga je zien als je een vloer hier direct bovenop legt. De ondervloer zorgt voor een gladde basis. Verder zit er in de basisvloer vaak nog wat vocht. De ondervloer absorbeert dat vocht als het waren en voorkomt lelijke plekken in het tapijt en het kromtrekken van je houten vloer. Extra voordeel is dus dat de levensduur van de uiteindelijke vloer wordt verlengd. Daarbij zorgt een goede ondervloer voor geluidsisolatie. Dat is prettig voor onderburen maar ook voor jezelf. Klossende hakken blijft een storend geluid. En tot slot zorgt een ondervloer ook voor warmte-isolatie. Zo blijft je huis niet alleen lekker warm maar bespaar je bovendien flink wat stookkosten uit.

Verschillende ondervloeren

Je kunt kiezen uit verschillende type ondervloeren. Afhankelijk van de ruimte waar je de vloer gaat leggen, is de keuze ook afhankelijk van de vloer die daar bovenop komt. Verder zijn er ondervloeren die speciaal geschikt zijn voor appartementen of die geschikt zijn voor vloerverwarming. Verder zijn er verschillende soorten ondervloeren die je kunt gebruiken voor een pvc-vloer, laminaat of houten vloer. Het is maar net wat je keuze van de vloer is en je wensen met betrekking tot vocht.

Online bestellen

Bij Creon-vloeren.nl bestel je de juiste ondervloer zeer eenvoudig online. Je kunt daar bijvoorbeeld kiezen uit een click ondervloer. Deze is eenvoudig te monteren door de puzzelverbinding. Je klikt de platen heel makkelijk in elkaar. Of je kiest voor de ondervloer High. Deze is van hoge kwaliteit en zijn zware gewicht zorgt voor een hoge geluidsdemping. Op de website vul je al je wensen in en de ondervloer wordt bij je thuis afgeleverd.

Profielfoto van Creon Vloeren
Creon Vloeren
Sluisweg 2B, 3371 EV Hardinxveld-Giessendam