Profielfoto van Creon Vloeren

Creon Vloeren

Sluisweg 2B, 3371 EV Hardinxveld-Giessendam

Over ons

Kwaliteit vloeren zodat u trots kunt zijn op uw vloer

OVER CREON VLOEREN

De visie van Creon Vloeren is wonen met comfort. Veiligheid, isolatie en uitstraling staan centraal bij Creon Vloeren. Dit hebben wij vertaald in onze producten: vloeren, kozijnen en rolluiken. Wij streven naar kwaliteit en optimaal resultaat, zodat u trots kunt zijn op uw vloer.

Een Creon vloer biedt u vele voordelen:

*Een mooie vloer tegen een aantrekkelijke prijs;
*Een goede geluidsisolatie, zodat u en uw buren geen last hebben van het lopen over de vloer;
*Een topproduct, met een lange levensduur.


Onze webshop is er op gericht dat u eenvoudig laminaat, een houten vloer, een parketvloer of een PVC vloer kunt bestellen. Creon Vloeren biedt uitstekende montage instructies. Bij elke vloer is een montagehandleiding toegevoegd, zodat u de vloer gemakkelijk en snel zelf kunt monteren. Ook vindt u bij parket leggen alle informatie over het monteren van een vloer. Hierdoor bespaart u op montagekosten. Door deze formule kunnen wij onze klanten de beste prijs/kwaliteitverhouding bieden.

Bij Creon Vloeren kunt u gemakkelijk een proefmonster bestellen. Zo weet u zeker of de vloer die u van plan bent te gaan kopen bij uw interieur past. De prijs van het proefmonster is tevens uw korting als u bij Creon een vloer besteld.