Foto: betonlook-tegels-keramisch-Nibo-Stone-16

PaasEvent bij Nibo Stone op 30, 31 en 2e Paasdag

Actie: 21% voordeel

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak van een ruimte en is daarmee de basis van het hele interieur en heel bepalend voor de uitstraling van de woning. En tegenwoordig zie je ook steeds meer dat het interieur in verbinding staat met de tuin. Daarom wordt er ook meer aandacht besteed aan de inrichting en bestrating van de tuin. Wanneer u op zoek gaat naar tegels voor binnen of buiten, zult u al snel tot de ontdekking komen dat er ontzettend veel keuze is. Het is hierbij belangrijk te kiezen voor een vloer of terras die bij uw lifestyle past. Maar bovenal moeten de tegels u aanspreken. Een beetje hulp hierbij zou niet verkeerd zijn.

BIJ ONS AAN HET GOEDE ADRES

Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres. Ons familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en we hebben een uitgebreide collectie natuursteen en keramische tegels voor binnen en buiten. De collecties worden in onze twee ruime inspiratiecenters in Venlo en Vianen gepresenteerd op grote beloopbare oppervlaktes zodat u een goed beeld krijgt van hoe de tegels er bij u thuis uit komen te zien. Er zijn verschillende stijlruimtes gecreëerd waarbij de vloeren door wanden gescheiden zijn. Op die manier kunt u iedere vloer afzonderlijk beoordelen, zonder dat u wordt afgeleid door de vloer ernaast.

PRAKTISCHE TIPS VOOR DE AANSCHAF VAN UW VLOER

Onze enthousiaste verkoopadviseurs staan voor u klaar en geven u graag praktische tips en adviezen waar u op kunt letten bij de aanschaf van uw nieuwe vloer of terras. Zij vertellen u over de eigenschappen van de tegels, het leggen, het onderhoud en de kosten. Maar ook over een stukje passie en al bijna 100 jaar vakmanschap in de eigen steenhouwerij. Ze helpen u stap voor stap uw droomvloer uit te kiezen.

En tijdens het vrolijke PaasEvent is het bij Nibo Stone wel heel aantrekkelijk om een nieuwe vloer of terras aan te schaffen. Wanneer u op 30, 31 maart of 2 april (Tweede Paasdag) tegels koopt uit de Nibo Collectie, betalen wij voor u de BTW. Een voordeel van maar liefst 21%*.

Dus ga voor de stoere betonlooktegels van 90 x 90 cm of de prachtige keramische houtlook vloeren in lange brede planken. Het keramisch parket heeft een voelbare houtnerf en een structuur zodat de planken nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Of kiest u uit de vele verschillende en unieke natuursteen vloeren of terrastegels?

Kom langs en maak gebruik van deze geweldige actie

Reacties