Nieuwe website Michel Oprey & Beisterveld


De mooiste selectie natuursteen en keramiek voor binnen en voor buiten op de nieuwe website Michel Oprey & Beisterveld.

Met het begin van het nieuwe jaar heeft Michel Oprey & Beisterveld haar nieuwe website gelanceerd (www.mo-b.nl). De website is een inspiratiebron voor allerlei woon- en tuinideeën. Neem een kijkje en je raakt gegarandeerd geïnspireerd door de vele projectfoto’s die over de gehele breedte van je scherm worden getoond.

Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je de mooiste selectie natuursteen en keramiek, voor binnen en voor buiten. Al méér dan 40 jaar actief in het vinden van nieuwe soorten, het ontwikkelen van nieuwe trends en het vermarkten van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De nieuwe website geeft een goed overzicht weer van het uitgebreide assortiment. Bij de vernieuwing stond vooral de vergroting van de gebruiksvriendelijkheid centraal. De website is daarom nu ook uitstekend te raadplegen op telefoon en tablet en het aanvragen van een offerte is een fluitje van een cent.

Interessante foto’s kunnen makkelijk gedeeld worden met vrienden via social media en het vinden van een dealer bij jou in de buurt is gemakkelijk gemaakt. Laat je inspireren en surf naar www.mo-b.nl!

Publicatiedatum: 21 januari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Vloer Franse Bourgondische Dallen

De exclusieve Franse dallen, Frans kalksteen kopen wij rechtstreeks in bij de gr...

Natuurstenen vloer

Het uiterlijk van jouw natuurstenen vloer. De unieke kleurschakeringen die hieru...

Mustang Black Leisteen vloertegels

Totaaltegel biedt Leisteen Mustang black aan uit eigen import. Deze tegel is ver...

Vloertegel Vietnamese Hardsteen geschu.

Vietnamese Hardsteen geschuurd & getrommeld 60x60 cm NU € 29,72 per m2 bij...

Advertentie