Foto: 2015/nibo-stone-natuursteen-tegels.jpg

Haal de natuur in huis met natuursteen tegels Nibo Stone

Wie houdt van bijzondere materialen en graag iets bijzonders in huis wil, vindt wat hij zoekt in de uitgebreide en bijzondere collectie van Nibo Stone.

De natuursteen tegels uit deze collectie zijn van een uitzonderlijk kwaliteitsniveau en uniek dankzij de steensoort, sortering en afwerking. U vindt de collectie van Nibo Stone nergens anders ter wereld.

Op Hemelvaartsdag 14 mei opent Nibo Stone de deuren van haar inspiratiecenters in Venlo en Vianen. De vloeren uit de collectie zijn gelegd en gevoegd op grote oppervlaktes zodat u de mooie variaties van natuursteen in kleur en structuur kunt ontdekken. De adviseurs van Nibo Stone helpen u graag bij uw persoonlijke keuze en kunnen u alles vertellen over vloerverwarming en het vakkundig laten leggen van de natuursteen vloer. Of kiest u liever voor het Nibo Totaalgemak? Met dit pakket hoeft u alleen nog maar uw droomvloer uit te kiezen. Daarna neemt Nibo Stone al het werk uit handen en voor u het weet heeft u een compleet nieuwe vloer in uw keuken, woonkamer of op het terras. U hoeft alleen nog maar de meubels erop te zetten.

Meer informatie: www.nibostone.nl

Publicatiedatum: 6 mei 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties