Foto: Nordric_Ice_Fiastra

Met de Roots collectie van Moduleo zijn er geen grenzen meer aan persoonlijke interieurwensen

Alle tegels en planken zijn zo ontworpen en ontwikkeld dat ze met elkaar kunnen worden gecombineerd qua stijl, kleur en formaat.

03 Oktober 2023

Met de Roots collectie van Moduleo zijn er geen grenzen meer aan persoonlijke interieurwensen en ideeën. De collectie kenmerkt zich door realistisch reliëf en structuur. Van warme klassiekers als eik en notenhout tot serene natuurstenen en speels terrazzo. Alle tegels en planken zijn zo ontworpen en ontwikkeld dat ze met elkaar kunnen worden gecombineerd qua stijl, kleur en formaat. 

Bij de ontwikkeling schonk Moduleo veel aandacht aan de natuurlijke uitstraling van de vloeren, haarscherpe details en levensechte texturen. De tegels zijn geïnspireerd op de kleurschakeringen in beton en de matte look die hoort bij een zandsteenafwerking. De collectie telt 6 steendessins, allen verkrijgbaar in 2 of meerdere kleuren. Voor het eerst worden terrazzo patronen toegevoegd aan de PVC collectie: Fiastra, verkrijgbaar in 5 kleuren en Laguna, verkrijgbaar in 4 kleuren.

De Moduleo PVC vloeren zijn even levendig als de natuur zelf en bovendien gemaakt van gerecycleerde materialen. Omdat op een vloer echt geleefd moet worden, kunnen deze PVC vloeren tegen een stootje. Waterspetters in de badkamer, een ongelukje in de keuken of een boek dat in de slaapkamer uit je handen glipt, dat hoort bij het leven. Huizen zijn bedoeld om in te wonen. Daarom zijn deze vloeren gemaakt om lang mee te gaan en zich aan jouw levensstijl aan te passen. Daarnaast zijn nóg meer vloeren uit de collectie uitgebreid met ‘embossed in register’. Dit proces brengt de kleinste details tot leven. De PVC vloeren van Moduleo zijn gemakkelijk te onderhouden, slip- en waterbestendig, kras- en vlekbestendig en hebben een garantie tot 25 jaar. Ook kunnen de vloeren in combinatie met vloerverwarming of -koeling worden geïnstalleerd.

Prijs Moduleo Roots per M2 vanaf € 39,95

www.moduleo.nl

Reacties