Foto: AVMPU40316_Interior04_APLHA

Met Alpha PVC vloeren is renoveren kinderspel

Minimale moeite, maximaal effect

24 November 2023

Met een warme, houten vloer of een strak betondesign krijgt het interieur een totale metamorfose met groot effect. Om deze metamorfose zo eenvoudig en vlekkeloos te laten verlopen introduceert Quickstep de collectie Alpha PVC -vloeren.

Naast het makkelijke kliksysteem van Quick-Step zijn alle decors uit de nieuwe collectie van Alpha PVC nu immers ook voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Deze innovatie geeft niet alleen extra comfort en geluidsisolatie, maar zorgt er ook voor dat de vloer nog sneller en gemakkelijker geplaatst kan worden. De Alpha PVC kan zelfs gewoon bovenop een bestaande tegelvloer worden geplaatst. Hierdoor verlies je dus geen tijd en geld met het uitbreken van tegels en krijgt de ruimte in een handomdraai een nieuwe, frisse look.

Zelfs de plaatsing van een visgraatvloer is dankzij het nieuwe Unizip-systeem van Quick-Step vanaf nu kinderspel. Normaal gesproken zijn er voor een visgraatvloer twee verschillende soorten planken nodig, maar de decors uit de Ciro visgraatcollectie hebben één ingenieus type plank dat aan beide zijden vastklikt. Zo kan een prachtige visgraatvloer dus makkelijk worden gerealiseerd.

www.quick-step.nl

Reacties