Foto: 2014/Marmoleum-Forbo-Flooring.jpg

Forbo online vloerenplanner

De vernieuwde online vloerenplanner van Forbo is live.

Forbo Flooring is deze maand live gegaan met haar vernieuwde online vloerenplanner voor zowel consumenten als zakelijke klanten. De site maakt het mogelijk om te zien hoe een bepaalde Forbo vloer zou passen in jouw interieur of een van de vele interieurs die de site rijk is.

Forbo online vloerenplanner

Je hebt bijvoorbeeld een bepaalde vloerbedekking in gedachten, maar wilt graag eerst weten hoe de vloer er in je huis, kantoor, school, winkel, café of wachtkamer uitziet? Of je wilt bekijken welke mogelijkheden je hebt bij het installeren van Allura, Novilon, Marmoleum, Flotex of Coral? Dan biedt de Forbo vloerenplanner dus uitkomst.

Naast de nieuwe look & feel, is de vloerenplanner sterk uitgebreid, verbeterd en vereenvoudigd in gebruik. Zo zijn er heel veel nieuwe standaard interieurs toegevoegd en begint de homepage met een keuze voor een segment zoals wonen, onderwijs, zorg, retail, leisure of kantoren bijvoorbeeld. Daarnaast zijn de gecreëerde beelden nu ook via Social Media te delen met je collega’s, familie of vrienden.

Bekijk en probeer de vloerenplanner zelf op www.forbo.com.

Publicatiedatum: 8 juli 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties