Partner

TMC Wonen

Wij zijn TMC Wonen. Deskundige woninginrichters met een persoonlijke aanpak. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het geven van compleet interieuradvies. van raambekleding en vloerbedekking tot passende meubels. Bezorgen leggen en monteren doen we zelf. Met speciaal hiervoor opgeleide, eigen vakmensen. Wij verrassen jou met onze ideeën in jouw stijl en naar jouw wensen. Zo maken van jouw huis jouw thuis.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht TMC Wonen

Marmoleum vloer

Ben je op zoek naar een duurzame vloer? Wat dacht je van Marmoleum?

Een marmoleum vloer is een linoleum vloer. Linoleum vloeren zijn vloeren met een gemarmerde structuur. De samenstelling bestaat voor het grootste deel uit lijnzaadolie, aangevuld met kalk, kurk, harsen, jute en houtmeel. Marmoleum is een merknaam van Forbo voor linoleum. 

Eigenschappen

De toplaag is een belangrijk onderdeel van Marmoleum. Dit zorgt er namelijk voor dat de vloer hygiënisch en slijtvast is. Zo is een Marmoleum vloer extra bestand tegen intensief gebruik. Daarnaast is Marmoleum een echte duurzame vloer. Zo werkt Forbo CO2-neutraal en heeft de productie een minimale impact op het milieu.

Waar te koop?

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor Forbo Marmoleum voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. TMC Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Forbo Marmoleum, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Meer weten? Bezoek één van de TMC-winkels of maak een afspraak.

Meer lezen over
'Marmoleum vloer'?

meer van deze professional

Tapijt Vloerbedekking

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebi...

Interieurtrend 2019: Bohemian Chique

Je kunt bij TMC Wonen echt alles vinden op het gebied v...

Bijzettafel Stool Large

Stool Box is een multifunctioneel woonaccessoire van CO...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.