Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Marmoleum vloer

Ben je op zoek naar een duurzame vloer? Wat dacht je van Marmoleum?

Een marmoleum vloer is een linoleum vloer. Linoleum vloeren zijn vloeren met een gemarmerde structuur. De samenstelling bestaat voor het grootste deel uit lijnzaadolie, aangevuld met kalk, kurk, harsen, jute en houtmeel. Marmoleum is een merknaam van Forbo voor linoleum. 

Eigenschappen

De toplaag is een belangrijk onderdeel van Marmoleum. Dit zorgt er namelijk voor dat de vloer hygiënisch en slijtvast is. Zo is een Marmoleum vloer extra bestand tegen intensief gebruik. Daarnaast is Marmoleum een echte duurzame vloer. Zo werkt Forbo CO2-neutraal en heeft de productie een minimale impact op het milieu.

Waar te koop?

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor Forbo Marmoleum voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. TMC Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Forbo Marmoleum, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Meer weten? Bezoek één van de TMC-winkels of maak een afspraak.