Wat is Quick-Step laminaat?

Ben je van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Kijk dan een naar Quick-step laminaat. Een prachtige kwaliteit met de voordelen van een laminaatvloer.

Quick-step laminaat

bezit alle kwaliteiten die een goed vloer zou moeten hebben. Door zijn langdurigheid, stevigheid en natuurlijk prachtige uiterlijk, is dit een echte aanrader. Het is de beste laminaatsoort dat er is. Ze zijn te verkrijgen in veel verschillende designs. Van een houten print tot een stenen print. Ze zijn bovendien niet van echt hout te onderscheiden. Het heeft enkele unieke eigenschappen waarmee het zich onderscheid van normaal laminaat.

De eigenschappen van Quick-step laminaat

Quick-step laminaat is in de jaren 90 op het markt gekomen en heeft zich sterk ontwikkeld. Quick-step is van betere kwaliteit dan normaal laminaat. Het is veel steviger, de vezels waaruit de kernplaten bestaan, zijn van hoge dichtheid. De oppervlakte is goed beschermt, dit komt door het Scratch Guard laag die het bedekt. Deze toplaag is meer dan 10 keer beter bestand tegen krassen dan normale laminaat. Je zult hierdoor nog lang kunnen genieten van het mooie uiterlijk, zonder je zorgen te hoeven maken over slijtage. Het ontwerp dat geprint wordt op het laminaat, loopt door tot in de voegen. Het lijkt alsof je een echt massieve vloer hebt. Het laminaat wordt in elkaar geklikt. Dit unieke clicksysteem houdt water tegen, zodat vocht niet tussen de stroken laminaat komt. De oppervlakte zelf is daarnaast ook waterbestendig. Je kunt er zeker van zijn dat dit laminaat zal gaan verkleuren door zonlicht. Quick-step laminaat is zonlichtbestendig en verkleurt niet bij blootstelling aan normaal zonlicht.

Een goede keuze

Quick-step laminaat is een uitstekende keuze als je van plan bent om een nieuwe vloer in je woning te plaatsen. Na het leggen zal je er nog heel lang van genieten. Het is eenvoudig zelf in elkaar zetten door de handige clicksysteem maar je kunt het uiteraard ook laten monteren door een van de professionals die vloeronline voor u beschikbaar heeft. Op de website vind je een uitgebreide keuze aan een groot assortiment Quick-step laminaat. Diverse soorten designs in verschillen maten en vormen worden er via de website aangeboden.