Foto: 2014/Waterbestendig-laminaat-Quick-Step-Impressive.jpg

Waterbestendig laminaat Quick-Step

Quick-Step Impressive & Impressive Ultra: laminaat was nog nooit zo waterbestendig en nog nooit zo natuurgetrouw.

De nieuwe Quick-Step Impressive & Impressive Ultra zijn de meest waterresistente laminaatvloeren ooit. dankzij een unieke, beschermende en waterafstotende Hydroseal-laag, blijft het water liggen op het oppervlak en dringt het niet door de voegen. Hierdoor geniet je nu ook van de voordelen van laminaat in de badkamer en andere (vochtige) ruimtes.

Impressive Ultra klassieke eik beige

De structuur en de houtnerven op de plank lopen perfect door in de voeg, niet alleen aan de lange, maar ook aan de korte kant van de plank. Een vloer met een verweerde look heeft dus geen rechte, maar een imperfecte voeg die lichtjes golft en minieme barstjes vertoont. Dat maakt de nieuwe laminaatvloeren uitermate natuurgetrouw.

Impressive Ultra zachte eik natuur IMU 1855

De Impressive en Impressive Ultra- collectie is niet alleen realistischer dan ooit, de vloeren zijn nu ook in de voegen antistatisch. Zo trekken ze minder stof aan en zijn ze nog gemakkelijker te onderhouden.
De nieuwe laminaatvloeren zijn 19 cm breed en 138 cm lang. Deze breedte laat de dessins optimaal tot hun recht komen, terwijl de royale lengte zowel kleine als grote ruimtes dieper laat lijken. De nieuwe collectie bestaat uit 16 kleuren die beschikbaar zijn in een dikte van 8 mm (Impressive) en 12 mm (Impressive Ultra). De dikte van 12 mm, maakt de vloeren bijzonder duurzaam en garandeert een optimale geluidsreductie.

Meer informatie: www.quick-step.nl 

Publicatiedatum: 25 september 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties