Foto: Botanisch_beton_quickstep

Botanisch beton

Geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van natuursteen ontwikkelde het designteam van Quick-Step de laminaat collectie Muse.

10 Juli 2024

De Muse collectie combineert de look van natuursteen met alle voordelen van laminaat. Het handige Uniclic-systeem maakt voegwerk overbodig, waardoor een laminaat vloer eenvoudig zelf gelegd kan worden. Dankzij de bestendigheid tegen water, vlekken en krassen zijn de tegels bijzonder gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor een huis waarin intens geleefd wordt.

Symbolische blikvanger in de Muse-collectie is dan ook ‘botanisch beton’, delicate dessins van wildbloemen gevangen in de harde wereld van beton. Het resultaat is een vloer met een terrazzo-effect waarin je de echte bloemetjes ziet, die zowel past in een minimalistisch als eclectisch interieur. 

In totaal bevat de collectie elf authentiek ogende decors met de look van natuursteen gecombineerd met de voordelen van laminaat. Bijvoorbeeld blauwsteen, landelijke zandsteen of puristische kalksteen. Maar ook grijze en zwarte leisteen en warme terracotadessins.

Duurzaam
Een laminaatvloer is een duurzame keuze, Quick-Step maakt gebruik van herwonnen hout dat ingezameld wordt bij zagerijen en via processen uit duurzaam bosbeheer en wegenonderhoud. Hout dat anders verbrand of vernietigd zou worden, krijgt hierdoor een nieuw lang leven als laminaatvloer.

Prijs vanaf € 38,95,- per m2

www.quck-step.nl

Reacties