Foto: press_2013//Lundia-laminaat-vloer-karwei.jpg

Lundia laminaat bij Karwei

Lundia introduceert laminaat, verkrijgbaar bij Karwei.

Lundia introduceert laminaat, verkrijgbaar bij Karwei

U kent het ongetwijfeld, het modulaire kastsysteem van Lundia. Reeds in 1949 op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Een prachtig modulair kastsysteem waar je alle kanten mee uit kunt en die nog steeds succesvol verkocht worden in de 10 Lundia-winkels die Nederland rijk is.

Lundia laminaat

Sinds 2012 worden er ook Lundia-producten verkocht in de Nederlandse doe-het-zelf markt. Vanaf eind 2012 zijn er onder de merknaam Lundia schuifdeurkasten op maat (Karwei) en binnendeuren (Gamma en Karwei) succesvol geïntroduceerd. En inmiddels is er weer een nieuwe Lundia productgroep aan toegevoegd. Vanaf heden is er Lundia laminaat verkrijgbaar bij Karwei.

Voor de stijlen 'eerlijk en eigentijds' en 'functioneel en vriendelijk' zijn nu in 2 nieuwe laminaatseries geïntroduceerd met onderscheidende decoren en frisse communicatie. Deze sluiten uiteraard perfect aan bij de deuren en schuifdeurkasten uit de gelijknamige series van Lundia. Kies de stijl die bij je past en laat zien wie je bent met Lundia.

Op de website www.lundia.nl ('laminaat') vindt u tal van handige tools die u helpen bij het maken van uw keuze. Los van een assortiments- en decorenoverzicht staat hier een handig filmpje hoe het Lundia laminaat te leggen. Ook kan hier zelf een ontwerp gemaakt worden met de zogenaamde Lundia vloerendesigner. Hierbinnen kunt u zelf uw vloerkeuze bepalen in de stijl die bij u past. En mocht er een rekenhulpje nodig zijn, met de laminaatcalculator wordt exact berekend hoeveel pakken laminaat u nodig heeft. Kortom, een mooie nieuwe productgroep: Lundia laminaat!

Meer informatie: www.lundia.nl

Publicatiedatum: 21 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties