Foto: /244621.jpeg

Kliklaminaat van vtwonen vloeren

Een mooie aanvulling op de vtwonen huiscollectie: vloeren van kliklaminaat.

Een mooie aanvulling op de vtwonen huiscollectie: vloeren van kliklaminaat.

De stijlen

De oersterke kliklaminaatvloeren zijn er in twee stijlen: LOFT en LODGE. Loft staat voor industrieel, strak en glad. Lodge heeft door zijn natuurgetrouwe houtstructuur en V-groef een landelijke uitstraling. De twee stijlen zijn elk in drie decors verkrijgbaar.

De kleuren

LOFT
Zand: deze warme, naturelkleur past zich aan elke woonstijl aan – van soft design tot industrieel en van een tikkeltje landelijk tot city chic.

Kiezel: een veelzijdig grijs-wit dat past in een ton sur ton interieur, maar ook de kracht heeft om alle kleuren van de regenboog rijker te maken.

Olijf: een verwassen, warme groentint die je meubels extra mooi laat uitkomen. De perfecte basis voor een interieur met een puur loftgevoel.

LODGE
Kalk: deze wittint mixt & matcht makkelijk met allerlei soorten hout en woonstijlen, van warm bruin tot basic blond, van industrieel tot bijna klassiek.

Leem: een perfecte basiskleur die in iedere woonstijl past. Geeft warmte aan elke ruimte door de verschillende bruine kleurnuances.

Klei: deze frisse en stoere grijstint combineert moeiteloos met stijlvol zwart en wit voor een basic look, maar is óók de perfecte basis voor een kleurrijk interieur.

De eigenschappen

Kliklaminaat heeft twee belangrijke voordelen: het is eenvoudig zelf te leggen en gemakkelijk te onderhouden. De vloeren hebben een geluidsreducerende onderlaag wat zorgt voor een demping van het loopgeluid.
Lodge heeft een lameldikte van 10 mm, Loft heeft een lameldikte van 9 mm.
De vtwonen vloeren zijn exclusief verkrijgbaar bij Karwei en hebben een fabrieksgarantie van 25 jaar.

De prijzen

Loft collectie: €24,99 per m² (inhoud per pak: 1,86 m²)
Lodge collectie: €29,99 per m² (inhoud per pak: 1,86 m²)

Publicatiedatum: 5 augustus 2010

Reacties