Eiken basis laminaatvloer 2013 Quick-Step

Dé houtsoort voor 2013 en de komende jaren is eik. Eik vormt dan ook de basis voor de laminaatvloeren van Quick-Step.

Quick·Step® brengt jaar na jaar toonaangevende, trendy vloeren en laat zich daarvoor inspireren door de nieuwste trends in de wereld van vloerbekleding, interieur, mode en architectuur.

Dé houtsoort voor 2013 en de komende jaren is eik. Eik vormt dan ook de basis van alle laminaatinnovaties en komt in veel gedaantes aan bod, van klassieke tot reclaimed eik designs. De reclaimed trend die zich dit jaar verder doorzet, kan gaan van een verweerde look met barsten, zaagsneden en nagelputjes tot een zachtere variant met een patine of afgebladderde verf. Voor het kleurenpalet van de nieuwe designs werd gekozen voor neutrale, zachte en tijdloze tinten. De juiste combinatie van dessin, kleur en structuur maken van deze nieuwe Quick·Step® vloeren stuk voor stuk eye-catchers die de bestaande Quick·Step® Classic en Largo collectie verrijken.

Dé houtsoort voor 2013 en de komende jaren is eik. Eik vormt dan ook de basis voor de laminaatvloeren van Quick-Step.Zaagsneden zijn momenteel bijzonder trendy binnen de reclaimed look, zowel in de meubel- als in de vloerindustrie. De Havanna Eik Natuur Met Zaagsneden biedt een antwoord op deze trend. De zaagsneden zijn subtiel aanwezig op de planken en geven het geheel een romantisch gevoel. Om het dessin volledig tot zijn recht te laten komen is ook het bepalen van de juiste kleur een ware uitdaging. Om de juiste kleurschakeringen te bekomen, putten de Quick-Step designers inspiratie uit de wereld rondom hen. Zo waren de kleurschakeringen van enkele kaarsen de inspiratiebron voor deze laminaatvloer.

Ook hun kleur evolueerde mee in de periode dat de planken blootgesteld werden aan deze natuurlijke omgeving.

Na een aantal jaar krijgen de planken een grijzere kleur, het uitgangspunt voor de Largo Dominicano Eik Grijs. Deze laminaatvloer met prachtige, voelbare structuur doet elke ruimte tot leven komen!

Droom even weg met de Quick·Step® designers: planken die aangespoeld zijn op een prachtig strand in de Dominicaanse Republiek... Zon, zee en strand verweerden deze planken en gaven ze karakter.

Meer informatie: www.quick-step.com

reacties
anderen bekeken ook

Welke vloer past bij jou?

Guido van Loon

Veelzijdig: laminaatvloer

Guido van Loon

Vloeren, ook bij Venice kunt u terecht.

Laminaat

Laminaat: de nieuwe hout- en tegelvloer?

Guido van Loon

Wat is Quick-Step laminaat?

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie