Foto: laminaat_2

Balterio introduceert Grandeur: laminaatvloer met lange en brede planken voor een grootse uitstraling

Balterio, producent van kwaliteitsvolle laminaatvloeren en onderdeel van de Balta Group, introduceert Grandeur, een collectie laminaatvloeren die vooral opvallen door extra lange (203,9 cm) en brede (23,8 cm) planken.

Balterio, producent van kwaliteitsvolle laminaatvloeren en onderdeel van de Balta Group, introduceert Grandeur, een collectie laminaatvloeren die vooral opvallen door extra lange (203,9 cm) en brede (23,8 cm) planken.

Die eigenschap geeft de vloeren een erg luxueuze en massieve uitstraling, die nog wordt versterkt door de combinatie met ChromeZone®-afwerking en 4-zijdige V-groef. Grandeur is beschikbaar vanaf begin maart 2009 in 5 eigentijdse decors.

Karakter en luxe

De succesvolle ChromeZone ®-technologie van Balterio, voor het eerst geïntroduceerd op de Magnitude-collectie, wordt ook op de nieuwe Grandeur-collectie ingezet. Een subtiele glans in de poriën van het hout wordt gecombineerd met een matte finish voor een zeer natuurlijke look & feel. De combinatie van een lange én brede plank met matglanzende ChomeZone®-afwerking op een dikte van 9mm benadrukt de perceptie van echte houten plankdelen. Het effect van lange en brede planken wordt nog versterkt voor de 4-zijdige V-groef. Met al die eigenschappen is Grandeur uitermate geschikt voor volumineuze ruimtes, zoals grote kamers en lofts.
Op de kopse kant van deze collectie introduceert Balterio een ?fall-down? installatiesysteem voor een gemakkelijke plaatsing. Grandeur komt in 5 eigentijdse decoren: Renaissance Eik, Oude Franse Eik, Wellington Eik, Victoriaanse Eik en Hermitage Eik.
De kern van Grandeur is een 9mm hydrosafe HDF-plank van hoge kwaliteit, die een zeer goede stabiliteit biedt. Grandeur heeft een standaardgarantie van 12 tot 25 jaar, afhankelijk van het gebruik. Meer informatie en een installatievideo vind je op de website van Balterio: www.balterio.com.
Grandeur wordt een belangrijke blikvanger van Balterio in het kader van meerdere bouwbeurzen zoals Mosbuild (Rusland) en Batimat (Frankrijk).
Meer informatie: www.balterio.com

Publicatiedatum: 11 maart 2009

Reacties