Laminaatland-Parketland

Laminaatland Alles onder één dak!Bij Laminaatland bieden ze een enorme laminaatvloeren collectie. Parket of lamelparket voor de liefhebber en laminaat voor de prijsbewuste consument. Laminaat is nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden en het vergt minder onderhoud dan lamelparket. Ook onderhoud van je kostbare parketvloer behoort tot de mogelijkheden bij Parketland. Laminaatland en Parketland zijn onderdeel van Vloerenland in Beek en Donk.

Budget laminaat

Wij hebben alle merken laminaat in huis en voor elk budget heeft Laminaatland een oplossing. Je krijgt de vloer waar je niet van durfde te dromen. Als je meteen aan de slag wilt, bestel dan online in de webshop van Laminaatland of kom langs in ons centrale magazijn, dan kun je de bestelling meteen meenemen!

Alle bekende merken laminaat

Bij Laminaatland kun slim winkelen, dat moet ook wel, want we krijgen het met zijn allen steeds drukker. Met alle bekende merken onder één dak is een bezoek aan Laminaatland altijd de moeite waard en neem van ons aan “One Stop Shopping” wordt helemaal de trend.

Unieke showroom

Naast alle bekende merken laminaat heeft Laminaatland de grootste shop van Quick Step en mede hierdoor zijn wij erkend Royal dealer van Quick Step laminaat.

De compleet vernieuwde afdeling van Laminaatland is uniek in Zuid-Nederland!

Laminaatland Huisselectie

Met de speciale Huisselectie laminaat heeft Laminaatland de oplossing voor de kwaliteits- en prijsbewuste consument. U kunt kiezen uit de nieuwste producten en decors. Kijk meteen even in onze webshop voor de Laminaatland Huisselectie tegen messcherpe prijzen, met uitgebreide garantie voorwaarden.

Legservice laminaat

Laminaat leggen kun je makkelijk zelf, maar je kunt het ook door de professionals van Laminaatland laten verzorgen! Kies je vloer uit, dan kun je op korte termijn genieten van een zorgeloze vloer. Informeer naar de mogelijkheden!

Kom langs bij...

Laminaatland
Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
0492 - 31 90 15

Profielfoto van Vloerenland
Vloerenland
Beekerheide 28, 5741 HC  Beek en Donk
Meer van Vloerenland Bekijk alle