Laminaat

Bent u net verhuisd naar uw droomwoning of wilt u een ruimte in uw huidige woning nieuwe glans geven? Een mooie vloer doet wonderen voor elke kamer.

Kies het laminaat dat bij u past

Bent u net verhuisd naar uw droomwoning of wilt u een ruimte in uw huidige woning nieuwe glans geven? Een mooie vloer doet wonderen voor elke kamer. Vaak kiezen mensen voor laminaat, omdat het zo voordelig en makkelijk te leggen is. Daarnaast geef je met laminaat een mooie eigentijdse uitstraling aan elke ruimte.

Verschil in laminaat


Het ene laminaat is het andere niet, er bestaan nogal wat verschillen in laminaat prijzen en mate van kwaliteit. Hoe kun je nu het best laminaat vergelijken en de verschillen in laminaat prijzen begrijpen?

Bij het vergelijken van laminaat kunt u letten op:

Het verschil in laminaat van bouwmarkt kwaliteit of de kwaliteit van gerenommeerde merken als Kronotex, Egger, Krono, Meister, Balterio of Parador.
Een zachte of een harde ondervloer: bij een zachte ondervloer buigt het kliksysteem van goedkoop (bouwmarkt) laminaat eerder door, waardoor er naden kunnen ontstaan of de planken zelfs los kunnen raken.
Er bestaat verschil in laminaat, dat is gemaakt van MDF of van HDF materialen. MDF laminaat is ideaal voor algemeen gebruik, terwijl HDF een zwaardere kwaliteit houtvezels betreft en meer druk kan hebben. MDF laminaat is dus uitstekend te gebruiken in de huiskamer, gang of slaapkamers. Een HDF laminaat kan weer heel handig en fraai zijn voor bijvoorbeeld bijkeukens die veel belopen worden met modderlaarzen of waarin een wasmachine is geplaatst.


Wilt u een superstrakke, prachtige laminaatvloer met een aparte structuur of in een bijzondere kleur? Of een hoge kwaliteit laminaatvloer die bijna niet van parket te onderscheiden is? Dan bent u zeker gebaat bij een laminaat van een van de betere merken.


Een ander, duurzaam voordeel van een betere kwaliteit laminaat met een goed kliksysteem zit hem hierin: wilt u op een later moment uw laminaatvloer weer uit elkaar halen en op een andere plek in elkaar klikken? Zo'n goed kliksysteem zorgt voor een duurzaam tweede leven zonder beschadigingen van uw laminaat!
Laminaat van hogere kwaliteit is makkelijker te leggen, blijft langer mooi en door het betere kliksysteem zal dit laminaat op de langere duur niet kraken of zelfs schuiven. Gerenommeerde fabrieksmerken als Krono, Meister, Balterio of Parador werken in tegenstelling tot bouwmarktlaminaten met gepatenteerde kliksystemen.

Wilt u dus goed de verschillen in laminaat vergelijken? Dan bieden bovenstaande punten hier zeker hulp bij.

Laminaat prijzen

Goedkoop is duurkoop, zegt een oude wijsheid. Laminaat vergelijken is daarom geen overbodige luxe. Wilt u voorkomen dat uw laminaat na een aantal jaren al kan gaan kraken en schuiven? En haalt u het liefst mooi, kleurvast laminaat in huis dat bijna niet van een houten vloer te onderscheiden is? Of zoekt u laminaat met een bijzondere uitstraling zoals natuursteen, marmer of zelfs textiel? Houdt u van moderne, frisse kleuren in laminaat die uw woonkamer net dat beetje extra geven? Dan raden wij u aan om voor een paar euro per vierkante meter meer een kwalitatief hoogwaardige laminaatvloer van gerenommeerde merken als Krono, Meister, Balterio of Parador te (laten) leggen. Ook binnen deze merken zijn er verschillende laminaat prijzen te vinden.

Over het algemeen geldt bij het laminaat vergelijken op prijs en kwaliteit: hoe zwaarder het gebruik, en hoe bijzonderder de uitstraling, hoe beter de kwaliteit en hoe hoger de prijs.

Groot aanbod aan laminaat

Mensen zijn allemaal verschillend, net als hun woningen. Daarom vinden wij: verschil in laminaat moet er zijn. Op onze website vindt zo'n ruim assortiment aan diverse laminaten, dat uw ideale laminaat er zeker tussen zit! Neem een kijkje op onze website en vind het laminaat dat het beste bij uw woning en de uitstraling past waar u blij van wordt.

Merken

  Wanneer je voor een Balterio vloer kiest dan haal je kwaliteit in huis. Deze vloer is van een uiterst duurzame klasse. De structuur van de planken zijn erg realistisch, bijna niet te onderscheiden van echt hout. Balterio is echt een van de betere merken laminaatvloeren en heeft een uniek kliksysteem. Balterio heeft een aantal aantrekkelijke lijnen op de markt gebracht.

 Egger is een Duits familiebedrijf met een sterke pioniersgeest. De eerste spaanplaatfabriek werd opgericht in 1961. Sindsdien hebben de activiteiten van dit familiebedrijf zich steeds verder uitgebreid. Dit alles ging hand in hand met een duidelijke visie. Innovatie en het nemen van verantwoordelijkheid staan centraal bij Egger. Dit vertaalt zich naar laminaat met als filosofie duurzaam bosbeheer.

 In een huis moet je kunnen leven. Dat geldt voor kinderen, voor huisdieren en evenzeer voor volwassenen. In een huis moet je niet steeds op jouw hoede zijn dat iets vies wordt of dat ergens een krasje op komt. Krono en Kronofix laminaat

  

 

 

 

 Een vloer is een belangrijk sfeerbepalend element in uw interieur. Daarnaast wordt een vloer over het algemeen intensief gebruikt. Dit betekent dat een vloer aan nogal wat eisen moet voldoen om langdurig gebruiksplezier te garanderen. Laminaat heeft veel te bieden. Het is bijvoorbeeld makkelijker schoon te houden dan vloerbedekking en trekt ook nauwelijks stof aan, waardoor het de ideale keuze is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Daarnaast is laminaat duurzamer dan vloerbedekking - zeker als u kiest voor het unieke kliksysteem van Quick-Step!