string(1) "b"
Profielfoto van Laminaat Direct

Laminaat Direct

Grindweg 140, 8471 EM Wolvega

Over ons

Op zoek naar een goede en leuke laminaatvloer. Laminaat is nog steeds een van de meest verkochte vloeren en heeft nog altijd veel voordelen.

Bij Laminaat Direct natuurlijk!

Laminaat Direct

Laminaat valt in de categorie ‘harde vloerbedekking’, net zoals tegels, plavuizen en houten vloeren. Laminaat heeft zich echter het laatste decennium ontwikkeld tot de snelst groeiende productgroep en dat is natuurlijk niet voor niets het geval. Het uiterlijk van laminaat heeft zich in de afgelopen jaren dusdanig verbeterd, dat het verschil tussen een laminaat vloer en de echt massief houten vloer bijna niet meer is te ontdekken. De vele voordelen van laminaat geven dan bij vele mensen de uiteindelijke doorslag om voor laminaat delen te kiezen. Laminaat kunnen we verder onderverdelen in de uitvoering met de V-groef en de gladde variant, dus zonder groef. Het is echter mede deze groef die de natuurlijke uitstraling van dit laminaat onderstreept. De meeste laminaat soorten zijn verkrijgbaar met een 2-V groef, dat wil zeggen dat aan de lengtezijden van het laminaatdeel een groef te vinden is. Er zijn daarnaast ook een aantal soorten die beschikken over een 4-V groef, daarbij zijn dan ook de kopse kanten voorzien van deze groef. Tevens zijn de laminaatvloeren verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals in hout- of steendesign. Daarbij zijn de houtdesigns leverbaar in brede en smalle delen. Het steenmotief kunnen we terugvinden bij het laminaat in tegeluitvoering, kijkt u hiervoor ook eens bij tegel laminaat.
De kwaliteit van het laminaat is afleesbaar aan de gebruikersklasse die aan ieder product is toegekend door een genormaliseerde testmethode. De meest gangbare klasses zijn 23/31, 32 en 33, waarbij de hoogste klasse de grootste slijtvastheid kent. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 voor ruimtes waar constant veel gelopen wordt, zoals in winkelcentra en openbare gebouwen.

Topmerken laminaat voor palletprijzen

Wanneer u dus op zoek bent naar een kwalitatief goede laminaatvloer tegen een uiterst scherpe prijs, dan loont het zeker de moeite om eens een kijkje te nemen bij Laminaat Direct. Hier vindt u een enorme showroom met vele showvloertjes, zodat u altijd iets van uw gading zult vinden. Bij Laminaat Direct wordt veelal uit voorraad geleverd en kunt u dezelfde dag nog aan de slag met uw nieuwe vloer. U zult velerlei nieuwste collecties van bekende merken vinden, zoals; Balterio, Egger, Krono, Kronofix, Kronotex, Meister, Quick Step, en Ter Hürne. In de series van de diverse merken vindt u allerlei soorten, kleuren en patronen laminaat. Zo is er voor elk interieur een passend laminaat welke naadloos aansluit bij de door u gewenste sfeer.
Dat deze woningstoffeerder werkt met bodemprijzen komt ook naar voren in hun aanbod van uitlopende partijen of restant partijen laminaat van vorig(e) seizoen(en). Daarin worden soms grote kortingen gehanteerd, die op kunnen lopen naar wel 50% van de gebruikelijke winkelprijzen. Wanneer hier iets naar uw smaak tussen zit, dan heeft u een kwaliteitsvloer tegen de laagst mogelijke prijs. Bij deze partijhandel wordt de formule OP = OP gehanteerd en kan er dus ook niet worden bijbesteld. Eveneens kunnen er uit restant partijen geen stalen worden verzonden.

COREtec PVC eenvoudig te leggen

Nieuw in het assortiment van Laminaat Direct is de COREtec PVC vloer. Deze eenvoudig te verwerken klik- PVC vloer is een ideaal alternatief voor plak-PVC. De COREtec delen zijn gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas PVC. Omdat deze COREtec delen 100% waterproof zijn kunnen ze worden gelegd in natte ruimtes., zonder op te zwellen als het aan water wordt blootgesteld. Onder normale omstandigheden zal het niet krimpen of uitzetten. Een ander groot voordeel is dat er niet hoeft te worden gelegd met dilitatiestrips om de oppervlakte te doorbreken. Het kan dus doorlopend worden geplaatst. Elke COREtec plank heeft een onderlaag van kurk. Deze onderlaag van kurk zal als het ware de oneffenheden van de ondergrond absorberen, waardoor een heel vlakke ondergrond niet noodzakelijkerwijs vereist is. De PVC planken- of tegels zijn eveneens geschikt om op vloerverwarming te leggen en behoeven eerst niet te worden geacclimatiseerd. De redelijk eenvoudige verwerkbaarheid maakt deze vloer tot een goede keuze voor de doe het zelver!
Houdt u bij deze vloeren wel rekening met een korte levertermijn.

Laminaat Direct dé site voor de doe het zelver

Wanneer u besluit tot de aanschaf van een nieuwe vloer loont het zeker de moeite de site eens te bezoeken. Restant partijen en uitlopende kleuren vinden doorlopend hun weg naar de consument, zodat er met regelmaat een vernieuwing van het aanbod is te vinden. Tevens bent u hier aan het juiste adres voor een passende ondervloer afgestemd op de ondergrond waarop u de nieuwe vloer gaat plaatsen.

Waarom laminaatdirect?

1 Enorme voorraad voor elk budget
2 Meer 20 jaar ervaring
3 Aangesloten bij CBW, dus veilig kopen
4 Door groot inkopen, lage prijzen
5 Direct af te halen
6 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar
7 Online te bestellen
8 Alleen topmerken
9 Ook een grote showroom

Contact

Bel ons voor al uw vragen
Werkdagen van 10:00-17:30
Zaterdags van 10:00 -17:00
0561-611 773


Laminaat Direct
Grindweg 140
8471 EM Wolvega

Mailen kan via contactformulier

Openingtijden winkel
Maandag t/m vrijdag : 10.00-17.30
Donderdag koopavond : tot 21.00
Zaterdag: 10.00-17.00