string(1) "p"

Elegantie van Meister Laminaat

Meister laminaat staat voor Duitse topkwaliteit. Laminaat staat bekend om de prachtige uitstraling en het weinige onderhoud.

Meister laminaat, hoge kwaliteit

Dat laminaat ook een elegante en luxe uitstraling kan hebben, bewijst het Duitse kwaliteitsmerk Meister. De laminaatvloeren zijn door innovatieve technieken nauwelijks te onderscheiden van massief houten vloeren. Door de materiaalkeuze zijn ze oersterk en gaan ze lang mee. Kinderen en huisdieren kunnen hun gang gaan, reinigen gaat eenvoudig. Meister laminaat is verkrijgbaar in tegelformaat en in lange en korte planken. De drie collecties hebben hun eigen kenmerken maar zijn allemaal indrukwekkend, sfeervol en geschikt voor verschillende interieurstijlen. Bij Vloeronline vindt u een uitgebreide collectie van Meister in chique en warme tinten.

Natuur perfect nagebootst

Omdat Meister laminaat alleen maar natuurlijke materialen gebruikt is het bedrijf milieuvriendelijk en duurzaam bezig. In alle vloeren van Meister wordt HDF gebruikt. Dit zijn houtsnippers van beuken en eiken die extreem dicht samengeperst zijn, waardoor het resultaat oersterk is en een hoge belastbaarheid heeft. Deze samengeperste vezels zijn verlijmd met natuurhars uit naaldbomen. De toplaag is van een hoge kwaliteit krasvaste en antistatische melaminehars.

De Classic, de Micala en de Melango collectie

De Classic is de basiscollectie van Meister laminaat, in verschillende formaten en vormen verkrijgbaar. De LB 85 serie heeft patronen van natuursteen, leisteen of zandsteen. De andere series bieden warme houtkleuren in allerlei nuances.De Micala collectie heeft verschillende soorten voegen en designs voor steeds een andere uitstraling. Laminaat zonder voegen is ook mogelijk, bijvoorbeeld in natte ruimtes, waarvoor de Micala speciaal geschikt is. Door het formaat van de planken past deze serie in elke ruimte. De luxe Melango serie heeft extra lange planken en staat prachtig in grote ruimtes. Door innovatieve technieken wordt het decor op een plank geen enkele keer herhaald, net als bij echt hout. U krijgt zo het gevoel van een echte landhuisvloer.

Natuurlijke tinten, verschillende stijlen

De Classic LB serie in steenmotieven staat prachtig in een modern interieur. Dat geldt ook voor de houttinten in zwart, grijs of wit. In alle collecties ziet u lichtere en donkerder houtkleuren die u in elk interieur kunt toepassen. Een lichte houtkleur staat bijvoorbeeld sfeervol in een landelijk of vintage interieur. Een donkerder tint is indrukwekkend in een klassiek of industrieel interieur. Let ook op de structuur, een neutraal of gevlamd patroon geeft een heel ander effect dan een robuust design met een duidelijk houtpatroon. Bij vloeronline.nl en in de showroom in Almere kunt u inspiratie opdoen en verdere informatie krijgen over Meister laminaat.