COREtec® the original: dé revolutie in harde vloerbedekking

Het regent zogenaamde innovaties in de vloerbedekkingssector, maar hoogstzelden kom je een product tegen dat het predicaat ‘revolutionair’ verdient.

21 November 2019

COREtec® the original mag zich die medaille met recht en rede opspelden. Deze harde vloerbedekking – het resultaat van the American Dream van de Vlaming Piet Dossche – bestormt de wereldmarkt dankzij unieke technologieën en haar
onverwoestbaar karakter.

Unieke samenstelling

COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. De COREtec® vloer is watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer en keuken vormt dus geen enkel probleem. 

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus
probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurk- onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.

Technologie

Nu is er ook COREtec® the original met de technologie PROcore beschikbaar

COREtec® PROcore
De PROcore-technologie van COREtec® is ontwikkeld als alternatief voor projecttoepassingen. Een verlaagde samendrukbaarheid gekoppeld aan een verhoogd soortelijk gewicht maakt deze vloer ultrasterk en stabiel waardoor hij alles aankan. De COREtec PROcore is verkrijgbaar in een dikte van 5mm. De geïntegreerde onderlaag in kurk is het kenmerk van COREtec®. 

Wereldwijd patent 

Noem de watervaste harde vloerbedekking COREtec® gerust baanbrekend. Getuige daarvan het recente traject van US Floors, aangedreven door COREtec® als katalysator. wereldwijd gepatenteerd zorgde COREtec® voor een omzetstijging van ruim 300%. Een krachttoer die de aandacht trok van de wereldvermaarde investeerder Warren Buffett. Hij lijfde US Floors in met zijn Amerikaanse flooring groep Shaw (nummer twee in de wereld) voor een niet nader genoemd bedrag. Piet Dossche blijft aan als manager in Georgia, broer Jan leidt de Europese divisie vanuit Waregem.

Meer informatie: www.coretecfloors.com

Meer van COREtec® Floors
Reacties