Betting en Ressing tegels-natuursteen

Partner

Cleanfloor kliklaminaat

Cleanfloor laminaat is een collectie speciaal voor de professionele verwerker ontwikkeld. Cleanfloor staat bekend om de fraaie decors en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Alle kwaliteiten zijn snel en eenvoudig, zonder lijm te gebruiken, te leggen en geschikt om toe te passen in alle woonsituaties. 

De Cleanfloor collectie bestaat uit 24 items met bijpassende plinten. De collectie decoren zijn zeer eigentijds. Niet alleen vanwege de hout en kleurstellingen, maar ook vanwege de afwerking van het laminaat.

Een deel van de collectie heeft een zeer bijzondere combinatie van glans en mat oppervlak wat het product een zeer natuurlijke en authentieke uitstraling geeft. De uni decoren hebben een lichte houtnerfstructuur. Tenslotte hebben de Silvershine eiken items een houtnerf welke synchroon loopt met de print in het decor. Duurzaamheid is van grote waarde, dus is de collectie in zijn geheel PEFC gecertificeerd!

Momenteel hebben we 2 soorten in de aanbieding voor een zeer gunstige prijs van €14,50 en €16,50. De soorten met een afmeting van 138 x 193 x 8 mm (l x b x d) zien er er luxe uit. Met een fabrieksgarantie van 20 jaar bent u verzekerd van een goede vloer met weinig onderhoud. Kijk in de afbeelding naar de verschillende kleuren of kom bij ons in de winkel langs de kleuren in het echt te zien. Deze kleuren zijn namelijk bij ons zelf op voorraad en dus direct leverbaar!

MEER VAN DIT BEDRIJF