Partner

Betting en Ressing tegels-natuursteen

Met honderden soorten wand- en vloertegels heeft u in de grote showroom van Betting Ressing in Groenlo doorlopende acties met aantrekkelijke aanbiedingen. In de zeer ruime laagdrempelige showroom met honderden soorten wand- en vloertegels hebben klanten uit heel Nederland de keuze uit een enorm aanbod.

Betting Ressing verkoopt hoogstaande merken tegen stuntprijzen. Dat kan omdat het materiaal rechtstreeks in het buitenland wordt ingekocht. Door tegels van een prima kwaliteit rechtstreeks te betrekken vanuit Italië en Spanje wordt de tussenhandel geheel vermeden. Dat scheelt de klant erg veel geld. De tegelverkoop is dan ook voor zowel de particulier, aannemer, zzp'er en collega handelaar erg antrekkelijk. Door onze grote voorraden kunnen al onze klanten indien gewenst ook direct hun uitgezochte tegels mee nemen of wij bezorgen het op een tijdstip dat het uit komt gewoon op de stoep!

U vindt bij ons niet alleen tegels maar ook laminaat, Pvc en sierbestrating behoren sinds enkele jaren tot ons vaste assortiment. Ook hierbij geld dat alles af fabriek komt en de prijzen zeer interessant zijn.

Of het nu om uw tegevloer voor de woonkamer, sierbestrating of grind voor uw oprit, of laminaat voor op de slaapkamer gaat, bij Betting Ressing vindt u alles wat u zoekt onder één dak!

MEER TONEN

Cleanfloor kliklaminaat

Cleanfloor laminaat is een collectie speciaal voor de professionele verwerker ontwikkeld. Cleanfloor staat bekend om de fraaie decors en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Alle kwaliteiten zijn snel en eenvoudig, zonder lijm te gebruiken, te leggen en geschikt om toe te passen in alle woonsituaties. 

De Cleanfloor collectie bestaat uit 24 items met bijpassende plinten. De collectie decoren zijn zeer eigentijds. Niet alleen vanwege de hout en kleurstellingen, maar ook vanwege de afwerking van het laminaat.

Een deel van de collectie heeft een zeer bijzondere combinatie van glans en mat oppervlak wat het product een zeer natuurlijke en authentieke uitstraling geeft. De uni decoren hebben een lichte houtnerfstructuur. Tenslotte hebben de Silvershine eiken items een houtnerf welke synchroon loopt met de print in het decor. Duurzaamheid is van grote waarde, dus is de collectie in zijn geheel PEFC gecertificeerd!

Momenteel hebben we 2 soorten in de aanbieding voor een zeer gunstige prijs van €14,50 en €16,50. De soorten met een afmeting van 138 x 193 x 8 mm (l x b x d) zien er er luxe uit. Met een fabrieksgarantie van 20 jaar bent u verzekerd van een goede vloer met weinig onderhoud. Kijk in de afbeelding naar de verschillende kleuren of kom bij ons in de winkel langs de kleuren in het echt te zien. Deze kleuren zijn namelijk bij ons zelf op voorraad en dus direct leverbaar!

Meer lezen over
'Cleanfloor kliklaminaat'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.