Kurk op de trap

Kurk op de trap is gemakkelijk in onderhoud, eenvoudig te plaatsen en gaat jaren mee. In alle kleuren verkrijgbaar.

Kurkexpert vloerkurk op de trap

Kurk op de trap? Tuurlijk. Kurk bestaat uit losse tegels. De tegels zijn niet dik (4 mm) en dus super eenvoudig op maat te maken. Kurk werkt ook nauwelijks, je kan dus op de mm nauwkeurig werken.

De kurktegels moeten verlijmd worden op een gladde ondergrond. Dat kan een oude houten trap zijn maar ook een betonnen of stenen trap. Na de plaatsing de kurk 3 maal lakken en je hebt een super slijtvaste vloerbekleding.

Natuurlijk is een trap heel specifiek in gebruik. Je schopt als het ware steeds tegen de voorkant aan. Deze voorkant moet dan ook beschermd worden met een stootvaste (hoek) strip, profiel of houten lat. Ook daar is de keuze heel groot in. Er zijn metalen hoekprofielen in allerlei kleuren of je kiest een houten lat die net boven de kurk uitsteekt in de kleur van je kurk.

Het onderhoud is ook een groot pluspunt. Een handveger of natte doek volstaan.

Het plaatsen van de kurk kan je zelf doen, wij staan je bij met raad en daad. Zie je dat niet zo zitten? Geen punt, dan laat je dit gewoon over aan onze ervaren plaatsers. Vooraf maken we een uitgebreide offerte zodat je exact weet waar je aan toe bent. Kom langs in onze toonzaal of bel voor meer informatie. Op onze website vind je meer info en prijzen www.kurkexpert.be.