PVC vloeren

Vinylland PVC vloeren worden steeds populairder en dat is niet verwonderlijk als je kijkt naar de voordelen ervan. Ze zijn nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Zo zijn ze makkelijk in onderhoud en passen ze in elk interieur. Vinylland heeft een nieuwe PVC afdeling waar je de nieuwste collecties van alle bekende merken vindt en onze adviseurs kunnen al je vragen beantwoorden!

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren hebben de uitstraling van een houten vloer. Een PVC-vloer is bijzonder geluiddempend, makkelijk schoon te houden, slijtvast en comfortabel. Dankzij de nieuwste technieken is het daarnaast redelijk eenvoudig ze te leggen en te verplaatsen. Sinds enige tijd is een PVC vloer ook toepasbaar bij hoofdvloerverwarming en vloerkoeling.

Soorten PVC vloeren

PVC werd voorheen vinyl genoemd en het is tegenwoordig verkrijgbaar in stroken. PVC-stroken worden rechtstreeks op de ondervloer verlijmd. PVC-/ vinylstroken zijn ook met een klikverbinding verkrijgbaar, zoals bij laminaat. PVC laminaat is ook een optie. Het gaat dan om een zwevend systeem, ideaal voor de doe het zelver en op plekken waar de vloer zwevend gelegd dient te worden.

PVC vloer leggen

Vooraf dient u zich goed te informeren over het type ondervloer , aanwezigheid van vloerverwarming of vloerkoeling, etc. De prijzen van PVC vloeren variëren en er is een ruime keuze uit verschillende PVC vloer merken. Het belangrijkste voor u is dat u een PVC vloer kiest die het beste past bij uw smaak en gezinssituatie.

Zelf uw PVC vloer leggen ? Dat kan!

Stel je eens voor… zelf je PVC vloer plaatsen met een besparing die op kan lopen tot wel 40%!
Je hoeft de bestaande ondervloer bij dit type PVC vloer niet te primeren, repareren, egaliseren, schuren of te verlijmen. Het kan op vrijwel elke ondervloer toegepast worden. Verkrijgbaar in verschillende houtmotieven en dat tegen hele lage prijzen!

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie over pvc vloeren en vinyl en de rest van ons assortiment, kijk dan op de website van Vinylland. Of kom langs in onze showroom te Beek en Donk!

 

Vinylland

(Onderdeel van Vloerenland)

Beekerheide 28

5741 HC Beek en Donk

T. 0492 - 31 90 15

Profielfoto van Vloerenland
Vloerenland
Beekerheide 28, 5741 HC  Beek en Donk
Meer van Vloerenland Bekijk alle