Foto: Vloeren-Vloerentrends-Quick-Step

Trends in vloerenland

Ben je toe aan een nieuwe vloer? Wij hebben de populaire vloeren en bijbehorende producten van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Guido van Loon

Het aanbod vloeren is echter enorm, niet gek dus als je het spoor bijster raakt. Meer over de verschillende typen vloeren lees je hier.

Veelzijdige kunststofvloer

Op zoek naar een warme, geluidswerende en waterdichte vloer? Ga voor een Quick•Step® Livyn kunststofvloer. De uiterst slijtvaste kunststofvloeren zijn 100% waterdicht! Badkamers en keukens met een houtlook? Geen enkel probleem met deze vloer. Dankzij het elegant plankenformaat, de unieke decors, passende oppervlaktestructuren en innovatieve randafwerkingen komen de houtdessins optimaal tot hun recht.

Quick-Step (foto boven)

De nieuwe, uitgebreide collectie van Kwantum is uitgevoerd in verschillende materialen en er zijn vloerkleden voor elk interieur.Blikvanger in je woonkamer

Vloerkleden zijn essentieel voor een sfeervolle woonkamer. Ook bekend als tapijt of karpet, heeft het vloerkleed meerdere functies in het interieur. Behalve dat het een zachtere ondergrond is voor je voeten, maakt het vloerkleed de woonruimte gezelliger. Zoek je designvloerkleden voor een goede prijs? De nieuwe, uitgebreide collectie van Kwantum is uitgevoerd in verschillende materialen en er zijn vloerkleden voor elk interieur.

Kwantum

Het kleurenpalet van Heuga Twisted Texture bestaat uit tien eigentijdse kleuren die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd.

Eigentijds kleurenpalet

Het kleurenpalet van Twisted Texture bestaat uit tien eigentijdse kleuren die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. De kleuren zijn geïnspireerd op huiden van verschillende diersoorten, waarmee je je interieur helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Kies voor de warmrode kleur Red Fox of ga voor een natuurlijke uitstraling met de kleur Lambswool of Lion.

Heuga

 

De hier getoonde betonlook tegelvloer is van het jonge Italiaanse merk ABK Docks en is onder meer verkrijgbaar via Peperkamp Tegels.

Strak en stoer

Betonlooktegels staan garant voor een stoer, strak interieur. Het zijn keramische tegels, maar ze wekken de indruk van beton te zijn gemaakt. Zo heb je de voordelen van keramische tegels gecombineerd met de natuurlijke look van betontegels. De hier getoonde betonlook tegelvloer is van het jonge Italiaanse merk ABK Docks en is onder meer verkrijgbaar via Peperkamp Tegels.

ABK Docks via Peperkamp Tegels

De Gris Lorraine is een bijzondere natuurstenen vloer uit de collectie van Nibo Stone.

Bijzonder natuursteen

De Gris Lorraine is een bijzondere natuurstenen vloer uit de collectie van Nibo Stone. De hardsteen is afkomstig uit het Midden - Oosten. De vloertegels hebben een speciale thermische behandeling gehad waardoor deze een matte uitstraling krijgen. De blauwgrijze tegels zijn stroef, wat de kans op uitglijden verkleint. Deze exclusieve hardsteentegels zijn alleen bij Nibo Stone verkrijgbaar en hebben het bijzondere formaat 90 x 60 cm.

Nibo Stone

Bij vloeren van Designflooring heb je de voordelen van een kunststofvloer gecombineerd met het karakter van echte houten planken.

Klassieke uitstraling

Bij vloeren van Designflooring heb je de voordelen van een kunststofvloer gecombineerd met het karakter van echte houten planken. Ben je op zoek naar een authentieke vloer met een schitterende, klassieke uitstraling? Dan heeft de vernieuwde Van Gogh collectie van Designflooring precies wat je zoekt.

Designflooring

Noa is een strak, gesneden pool met volle kleuren, die in je huis goed tot zijn recht komt. Dit tapijt is verkrijgbaar in 19 kleuren en maakt deel uit van de Carpet your life collectie.

Volle kleuren

Noa is een strak, gesneden pool met volle kleuren, die in je huis goed tot zijn recht komt. Dit tapijt is verkrijgbaar in 19 kleuren en maakt deel uit van de Carpet your life collectie. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze tapijtcollectie is gebruikgemaakt van vier uitgesproken stijlen die in recente internationale trendstudies werden belicht.

Belakos

Parketvloeren van Bruynzeel zijn namelijk geluidsisolerend te leggen.

Stil parket

Parketvloeren worden vaak geassocieerd met klossend en hol klinkend. Voor veel mensen een reden om te kiezen voor vaste vloerbedekking. Zeker als er nog benedenburen zijn om rekening mee te houden. Maar dat parket voor geluidsoverlast zou zorgen is een misverstand. Een parketvloer van Bruynzeel kan zelfs de overlast van geluid verminderen. Parketvloeren van Bruynzeel zijn namelijk geluidsisolerend te leggen.

Bruynzeel

Floorfriendly heeft speciale doppen die voorzien zijn van zachte Teflon.

Dop eronder

Voorkom lawaai van schuivende stoelen op je vloer. Floorfriendly heeft speciale doppen die voorzien zijn van zachte Teflon. Deze doppen zijn heel glad en voorkomen dat er trillingen worden doorgegeven aan de stoel door het verschuiven over de vloer. Met name voor gehorige interieurs met een natuurstenen vloer is deze dop geschikt. In diverse maten leverbaar en gemakkelijk online te bestellen via de Floorfriendly webwinkel.

Floorfriendly

Dit vloerkleed van Brink & Campman, Estella Horizon, is een hoogpolig geweven wollen vloerkleed in ton-sur-ton kleur.

Fleurig geheel

Dit vloerkleed van Brink & Campman, Estella Horizon, is een hoogpolig geweven wollen vloerkleed in ton-sur-ton kleur. Dit kleed is antistatisch, geluiddempend, comfortabel en geschikt voor vloerverwarming. Het is ecologisch geproduceerd met de mooiste, natuurlijke materialen en is een verrijking voor ieder interieur!

Brink & Campman

Kalksteen kan dwars gezaagd zijn, zodat je de wolken in de steen ziet maar ook recht gezaagd, waardoor de steen strepen heeft.

Perfecte imitatie

Kalksteen is geliefd om z'n mooie zachte kleuren en patronen in de tegels. Kalksteen kan dwars gezaagd zijn, zodat je de wolken in de steen ziet maar ook recht gezaagd, waardoor de steen strepen heeft. Van beide uitvoeringen en alle mogelijke kleuren zijn prachtige keramische look-a-likes in vierkante tegels maar ook veel in grote rechthoekige tegels. Hier zie je een perfecte imitatie van de Pietra Jura beige met zijdeglans.

Tegelhuys Wijhe

Wie op zoek is naar een natuurgetrouwe uitstraling kiest voor de Gran Via van Haro.

Natuurgetrouwe vloer

Wie op zoek is naar een natuurgetrouwe uitstraling kiest voor de Gran Via van Haro. Niet voor niets is de slogan van Haro 'laminaat van de parketspecialist'. Haro gebruikt de mooiste houtdesigns als basis voor hun laminaat. De Gran Via is uitgerust met de Top Connect® (G5) verbinding voor een snelle en eenvoudige installatie. Haro laminaat is verkrijgbaar via Your Floor.

Your Floor

OSO Purebamboo bestaat uit één laag (side pressed variant) of drie lagen (plain pressed variant) bamboestrips.

Vloer van bamboe

Een bamboevloer heeft vele voordelen: gezond, CO2-neutraal en erg stabiel. MOSO Purebamboo bestaat uit één laag (side pressed variant) of drie lagen (plain pressed variant) bamboestrips. Purebamboo is een voordelige vloer die compleet uit bamboe bestaat. Dit type was de allereerste bamboevloer ooit gemaakt. Alle latere varianten stammen af van deze eerste versie.

MOSO

De MAGNUM Foil is een elektrische vloerverwarmingsfolie die direct toepasbaar is onder hout, parket of laminaat.

Dunne vloerverwarming

De MAGNUM Foil is een elektrische vloerverwarmingsfolie die direct toepasbaar is onder hout, parket of laminaat. Dit flinterdunne vloerverwarmingssysteem (slechts 0,3 mm!) wordt aangestuurd door een digitale klokthermostaat met vloersensor. De zelfdenkende thermostaat houdt rekening met de benodigde opwarmtijd, zodat je vloer altijd op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur heeft.

MAGNUM

Zoek jij een uniek tapijt? Kijk dan eens bij Esprit.

Uniek karpet

Zoek jij een uniek tapijt? Kijk dan eens bij Esprit. Hoewel Esprit met name bekend is door hun kleding, blinkt het merk ook uit in vloerkleden. Dit stoere vloerkleed is bijvoorbeeld verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en twee formaten. Het tapijt heeft een poolhoogte van 13mm en voelt hierdoor dik en zacht aan.

Esprit

WOCA Natuurzeep in handige sprayvorm is een speciaal vervaardigde kwaliteitszeep, die dankzij zijn voedende eigenschappen de poriën in het hout dicht, het hout beschermt tegen vuil en indringing van vloeistoffen.

Eenvoudig onderhouden

WOCA Natuurzeep in handige sprayvorm is een speciaal vervaardigde kwaliteitszeep, die dankzij zijn voedende eigenschappen de poriën in het hout dicht, het hout beschermt tegen vuil en indringing van vloeistoffen. WOCA Natuurzeep 'Naturel' wordt gebruikt voor naturel en gekleurd geoliede oppervlakken, ‘Wit’ voor wit geoliede oppervlakken. Deze gebruiksklare spray maakt het onderhoud van meubilair, trappen en vloeren heel eenvoudig.

WOCA

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties