Foto: 283129

Tarkett lanceert nieuwe generatie heterogene vinylvloeren

Tarkett, wereldwijd marktleider in innovatieve vloer- en sportvloeroplossingen, verstevigt haar positie op de markt van heterogeen vinyl in banen met de introductie van de nieuwe Acczent Excellence 70 serie.

Tarkett, wereldwijd marktleider in innovatieve vloer- en sportvloeroplossingen, verstevigt haar positie op de markt van heterogeen vinyl in banen met de introductie van de nieuwe Acczent Excellence 70 serie.

Deze nieuwe collectie bestaat uit de kwaliteiten Ruby en Topaz en is speciaal ontwikkeld voor de segmenten zorg, onderwijs, retail en hospitality.

 

De collectie Acczent Excellence 70 biedt een uitgebreid aanbod van hedendaagse houtdecoren in verschillende lengtes en breedtes, alsmede een unidesign in 23 actuele kleuren.

In combinatie met de door Tarkett ontwikkelde Tarkolay ondervloer en Tarkett's spraylijm kunnen de Acczent Excellence 70 vinylvloeren eenvoudig en opneembaar worden gelegd waardoor zij na gebruik kunnen worden teruggenomen en gerecycled.

Acczent Excellence 70 vormt hierdoor een uitstekend alternatief voor de volledig verlijmde en niet recyclebare linoleumvloeren, zoals veelal toegepast binnen zorg en onderwijs.

De Ruby serie is voorzien van een Sanitized®, bacteriële en schimmelwerende behandeling alsmede een R10 antislipvloeroppervlak, waardoor een hygiënische en veilige omgeving voor de gebruikers wordt gewaarborgd.

Topaz biedt door zijn extra dikte (2,5mm) een verbeterd loopcomfort en akoestiek, zonder dat dit ten koste gaat van de indrukweerstand. Een uitgebreid aanbod planken in vergrijsde kleuren en de beschikbaarheid in 2m en 4m breed, maken deze collectie uitermate geschikt voor winkels, vakantieparken en hotels.

Gezonde vloer
De binnenluchtkwaliteit is een belangrijk criterium voor de keuze van vloeren binnen zorg en onderwijs. De VOS emissie van de Acczent Excellence 70 serie behoort met een waarde van =100 µg/m3, die 10 keer lager is dan de Europese norm, tot de laagste binnen de vloerenindustrie.

Door de TopClean PUR oppervlaktebehandeling (no wax no polish principe) worden de schoonmaak- en onderhoudskosten tot een minimum beperkt en wordt een uitstekende return on investment behaald.

Meer informatie: www.tarkett.nl.

Publicatiedatum: 9 mei 2012

Reacties