Foto: press_2013//quick-step-livyn-kunststof-vinyl-vloer.jpg

Quick-Step® Livyn kunststofvloer

Een warme, geluidswerende en waterdichte vloer? Ga voor een Quick•Step® Livyn kunststofvloer.

Een warme, geluidswerende en waterdichte vloer? Ga voor een Quick•Step® Livyn kunststofvloer.

Quick•Step® is sinds jaar en dag een belangrijke vernieuwer en trendsetter. Na laminaat en parket pakt de vloerspecialist opnieuw uit met een meesterlijke vloerlijn van de bovenste plank: Livyn.

Wat maakt Quick•Step® Livyn uniek?

De uiterst slijtvaste kunststofvloeren zijn 100% waterdicht! Badkamers en keukens met een houtlook? Geen enkel probleem met de Quick•Step® Livyn vinylvloeren. Dankzij het elegant plankenformaat, de unieke decors, passende oppervlaktestructuren en innovatieve randafwerkingen komen de houtdessins optimaal tot hun recht.

De nieuwe Quick•Step®-vloeren roepen een warme sfeer op en nodigen uit om er met je blote voeten op te lopen. Door hun geluidsabsorberende eigenschappen geniet je bovendien in alle rust van je nieuwe vloer.

Het resultaat is een collectie comfortabele vloeren van topniveau. Met een uiterst weloverwogen kleurbalans in de dessins, met een structuur die het karakter van de planken extra benadrukt, met groeven die het plankformaat accentueren en de gewenste uitstraling van het houtdecor versterken. En uitgevoerd in een ruim palet van 15 dessins, waarin ieder een kleur en een houtkarakter naar zijn smaak kan terugvinden.

Voordelen Quick•Step® Livyn

- krasbestendig en uiterst slijtvast. Deze vloer kan tegen een stootje. 
- 100% watervast. Livyn bestaat uit kwalitatief hoogwaardige kunststof en is hierdoor 100% waterbestendig.Livyn-vloeren zijn prima geschikt voor badkamers en keukens. 
- comfortabel. Livyn-vloeren voelen niet alleen behaaglijk warm aan, ze zijn ook nog eens zacht om op te lopen. Zalig voor blote voeten! 
- geluidisolerend. contactgeluiden worden gedempt. Dat geeft een stil loopcomfort. 
- stofwerend, vuilwerend en antibacterieel en dus zeer onderhoudsvriendelijk. Livyn heeft een volledig gesloten oppervlak en een beschermende pu-toplaag die vuil en vlekken geen kans geeft. koffie, fruitsap of confituur: alles is zo weggeveegd. De vloer 
onderhouden kan met een gebruiksvriendelijke onderhoudskit. Deze bestaat uit een mophouder met een verstelbare steel, een wasbare microvezeldoek en het Quick•Step® clean-schoonmaakproduct. 
- Livyn is een goede warmtegeleider, en dus ideaal voor boven vloerverwarming of -koeling.
- 100% matching solutions. voor elke Livyn-vloer heeft Quick•Step® plinten met een passende houtstructuur. ook de kleur en de glansgraad van de plinten zijn volledig afgestemd op die van de vloer. net als de Livyn-vloerstroken zijn de plinten watervast en 
hebben ze een krasvrije beschermlaag. 
- uitstekend geschikt voor renovatie. Livyn-vloeren zijn dun, met diktes van 2mm tot 4 mm, en ook soepel, waardoor je ze probleemloos bovenop een bestaande vloer, egale vloerbekleding kan plaatsen. Zo bespaar je heel wat tijd, stof en uitbreekwerk.

Meer informatie: www.quick-step.nl 

Publicatiedatum: 5 oktober 2013

 

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties