Foto: Moduleo-vinylvloer-voordelen

Moduleo: voordelen vinylvloer

De voordelen van een vinylvloer op een rij volgens Moduleo Vloeren.

De vloer bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer en uitstraling van het interieur. Maar tegelijkertijd krijgt die het ook het hardst te verduren. Een opvallende trend is de opkomst van hoogwaardige kunststof vloeren die niet meer te vergelijken zijn met hun voorgangers uit de jaren 70. Dat bewijst Moduleo® Design Floors, Europees marktleider van vinylvloeren. Samenstelling en design van Moduleo zijn helemaal afgestemd op moderne interieurs en comforteisen.

Realisme vinylvloer

Moduleo Vloeren hebben een natuurlijke look & feel. Ze combineren de uitstraling van de oorspronkelijke materialen met duurzaamheid, design en gebruiksvriendelijkheid. De toplaag van de tegels en planken krijgt via een structuurwals een uniek reliëf, waardoor de nerven in de houtstructuur of de groeven in de stenen voelbaar zijn. De dessins, aangebracht door een ultrafijn puntraster, zijn nauwelijks van de echte te onderscheiden. Door de extra grote dessins is er ook minder herhaling van patronen.

Design vinylvloer

De traditionele warmte van hout? Een koel maar stijlvol steendessin? Of liever strak, egaal en minimalistisch? Moduleo biedt een veelvoud aan dessins die bij elk interieur passen. Van houten dessins, nauwelijks van echt te onderscheiden, tot tal van ontwerpen die een eigen sfeer en exclusieve look creëren. Door de V-groef worden de Moduleo-planken en tegels geaccentueerd en worden de mooi afgelijnde contouren zichtbaar.

Moduleo vloer: comfortabel

Een Moduleo vloer is warm, zacht en geluiddempend. Door de gepatenteerde structuur met een dubbel glasvezelmembraan hebben alle Moduleo Design Floors een uitzonderlijke dimensionele stabiliteit. De vloer krimpt dus niet, zet niet uit en is geschikt voor combinatie met vloerverwarming.

Veelzijdig vloer: vinyl

Een woonkamer, een tienerkamer, een hobbyruimte, Moduleo past overal in huis. En niet alleen dankzij de vele dessins, maar ook door de unieke samenstelling van de planken en tegels die water- en vuilafstotend zijn. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, keuken of wasruimte en bieden daarbij maximale hygiëne.

Moduleo vinylvloer: onderhoudsvriendelijk

Zodra de vloer er ligt, is Moduleo erg makkelijk te onderhouden dankzij de Protectonite®- beschermingslaag van lak op waterbasis. Voor de gewone schoonmaak volstaat dweilen. Bovendien zijn de Moduleo-vloeren door deze sterke slijtlaag, in combinatie met de PU-laag, bijzonder bestendig tegen vlekken en schoenstrepen.

Eenvoudige installatie met Moduleo vinylvloer

Plannen om te renoveren? Laat die oude vloer gerust liggen! Als de bestaande vloer drukvast, egaal en effen is, kan de Moduleo vloer perfect erbovenop gelegd worden en is probleemloos te combineren met vloerverwarming. Het volledige assortiment is in een te verlijmen versie of een (tijdbesparende) clickversie beschikbaar.

Meer informatie: www.moduleo.nl

Publicatiedatum: 21 mei 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties