Foto: 2016/Designflooring-natuurlijke-vloer.jpg

Designflooring: natuurlijk geïnspireerde vloeren voor het dagelijks leven!

Al hun vloerdelen en tegels zijn met zorg voor authenticiteit ontworpen. Bij Designflooring vindt u geen massaproducten met een gelijkmatig uiterlijk.

Elk product vertoont de kenmerken van de natuurlijke materialen. De kleuren vertonen verschillende nuances en tinten en elke productstructuur heeft zijn eigen reliëf.

De producten van Designflooring bieden veel voordelen. Om er enkele te noemen:
- Ruime keuze zeer natuurgetrouwe inrichtingen geïnspireerd op steen en hout.
- Het ondoorlatende oppervlak van onze producten voorkomt ophoping van bacteriën en is eenvoudig te reinigen;
- Zeer duurzaam, perfect voor elke ruimte;
- Comfortabel en stil, houdt in alle seizoenen een gematigde temperatuur;
- Veelzijdig: met decoratieve strips en randen kan het legpatroon worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur;
- Licht en eenvoudig te verwerken in vergelijking met veel natuurlijke materialen;
- 99% van de producten is op voorraad.

In aanvulling op onze vloerdelen en tegels, kunt u decoratieve lijsten en randen gebruiken en uw eigen patroon toepassen! U kunt bijvoorbeeld een decoratieve strip tussen de vloerdelen of tegels leggen om het effect van een voeg te creëren of het vloerdesign beter te doen uitkomen. Al onze decoratiestrips zijn verkrijgbaar in een dikte van 2, 2,5 en 3 mm en daardoor geschikt voor al onze producten.

De producten van Designflooring zijn gemakkelijk te reinigen, de meeste vlekken kunnen met een vochtige doek worden verwijderd. Om uw vloer van Designflooring mooi te houden, kunt u bij uw winkelier terecht voor onze vloeronderhoudsset, met producten voor het dagelijks onderhoud en producten waarmee u uw vloer in de loop van het jaar een opknapbeurt kunt geven.

Vloeren van Designflooring zijn niet alleen comfortabel en praktisch, maar voelen ook zachter en warmer aan en zijn eenvoudig te onderhouden omdat ze in tegenstelling tot hout en sommige steensoorten ondoorlatend zijn. Onze oppervlaktebehandeling K-Guard biedt aanvullende bescherming tegen slijtage, vlekken en krassen. Vloeren van Designflooring zijn eenvoudiger en milieuvriendelijk te reinigen en onderhouden. Ze zijn zonder meer bestand tegen de intensieve beloping in winkelcentra en winkels. Vloeren van Designflooring verdragen probleemloos de meest dynamische gezinnen!

Ga voor meer informatie naar onze website: www.designflooring.com!

Publicatiedatum: 6 februari 2016

Reacties