mFlor bij Vinylland

Erkend mFlor dealer Als erkend mFlor dealer heeft Vinylland de complete mFlor collectie. Tevens hebben wij de complete shop van mFlor in de winkel. Onze ervaren medewerkers kunnen u op weg helpen en bij aanschaf van een Mflor PVC vloer kunnen onze ervaren leggers uw vloer vakkundig plaatsen.

mFlor prijzen

mFlor maakt het verschil in prijs, kwaliteit en uitstraling. Met de nieuwste collecties van mFlor beschikt u altijd over de nieuwste trends! De nieuwe collectie is binnen en ligt klaar om te bewonderen.

De trend in vloeren

De nieuwste trend in vloerenland zijn PVC vloeren. Het assortiment is ongekend en de prijzen zijn te omschrijven als concurrerend, voordelig en goedkoop. Ook voor ondervloeren, plinten en accessoires bent u aan het juiste adres.

PVC afdeling en showroom

Onze compleet vernieuwde PVC afdeling is uniek voor Nederland. Alle bekende merken, kunt u bij Vinylland vinden. Wij helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijken kiezen en plaatsen. Zo simpel is het!

mFlor app

mFLOR heeft een interessante app ontwikkeld voor iPhone: mFLOR pvc vloeren bekijken in uw eigen omgeving!

Maak een foto van uw kamer met uw iPhone, bekijk de designvloeren collecties van mFLOR en probeer zoveel mogelijk mFLOR vloeren uit als u wilt. Zo kunt u makkelijk zien welke mFLOR vloer het beste in uw kamer past. Ook kunt u deze foto’s uploaden naar Facebook en Twitter.

Mflor Preferred dealer

Vinylland heeft de gehele PVC collectie en de complete shop van Mflor. Kom langs of kijk op onz e website

Beekerheide 28

Beek en Donk

T. 0492-319 015

Meer van Vloerenland Bekijk alle