Foto: woonbeton-vloer-gietvloer

Woonbeton: wat het is en waarom je het wilt hebben

In een huis met een vloer van woonbeton kan geleefd worden. Woonbeton is namelijk is sterk, vochtbestendig en vooral: heel-erg-mooi!

Sandra van Koningshoven

Wat is woonbeton? 

Woonbeton wordt gemaakt van cement in combinatie met polyurethaan. Zo ontstaat er een prachtige designvloer met de uitstraling van beton en het comfort van een gietvloer. Een woonbetonvloer is gemakkelijk te onderhouden en is leverbaar in meer dan duizend kleuren.

Duurzaam en natuurlijk

Een woonbetonvloer wordt opgebouwd in verschillende lagen en bestaat volledig uit natuurlijke materialen: zoals cement, pigment, water en mineralen. Heel natuurlijk dus!

Supersterk

Woonbetonvloeren worden opgebouwd uit diverse dikke lagen, waardoor het supersterk is. Sterker zelfs nog dan een gietvloer. Laat die kids dus maar lekker ravotten, de vloer kan het hebben!

Perfect voor vloerwarming

Deze dikke lagen hebben ook als voordeel dat vloerverwarming makkelijk te verwerken is in de vloer. Altijd warme voeten dus, heerlijk!

En paar voordelen van woonbeton op een rijtje

- vloeistof kan er niet intrekken
- de vloer kan volledig op maat gemaakt worden
- superonderhoudsvriendelijk
- robuust en stevig
- uitstekend geschikt voor vloerverwarming

Al een beetje nieuwsgierig geworden?

Kijk dan even op de website van Gietvloer.net. Maar pas wel op! Van het prachtige woonbeton van Gietvloer.net word je wel een beetje hebberig hoor!

Reacties