Partner

Unica Vloeren

Interieurgrind zoals de grindvloer, marmerstone vloer en troffelvloer, hebben de voordelen van een harde vloer en de uitstraling van tapijt. Deze bijzondere combinatie maakt ze geschikt voor vele ruimtes. Wij weten als geen ander dat de aankoop van een vloer een investering in uw gebouw of woning is. Daarom stellen wij u als klant centraal. Samen met u stellen wij een vloer samen die het beste past, namelijk de optimale combinatie van uw wensen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Wij hebben diverse grindvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren voor woningen en bedrijven, waarbij al meer dan 25 jaar ons accent niet op produceren maar op goede kwaliteit ligt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Unica Vloeren

Gietvloeren Unica

Gietvloeren Unica

Gietvloeren

Wat is een Unica gietvloer?
Unica gietvloeren zijn kunststof vloersystemen die vloeibaar gegoten worden. Van origine zijn gietvloeren afkomstig uit de industrie, maar inmiddels hebben ze een vaste stek veroverd in de woonwereld. En dat is niet zonder reden! De gietvloer is naadloos en biedt een rustgevende en minimalistische basis voor ieder interieur. Het wordt bijvoorbeeld veel toegepast in woningen met een industriële of minimalistische inrichting, maar het is ook geliefd als decoratieve vloer in winkels en kantoren.

De gietvloer als canvasdoek voor je interieur
Door het rustige karakter van de gietvloer past deze bij iedere inrichting. Ook bij veel architecten en designers is het een geliefde vloer, omdat de minimalistische vloer de perfecte neutrale basis biedt voor een inrichting waarbij gespeeld kan worden met bijvoorbeeld meubels of sterke architecturale kenmerken.

Meer lezen over
'Gietvloeren Unica'?

meer van deze professional

Eyeleds® Unica Vloeren

Eyeleds®

Unica Troffelvloer

De troffelvloeren worden toegepast in verschillende rui...

Een vloer uitkiezen: waar let je op?

De keuze voor een nieuwe vloer in de woonkamer, slaapka...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.