array(1) { ["path"]=> string(31) "www.odeaandevloer.nl/Pasta.html" }
Partner

Ode aan de Vloer

Ode biedt gietvloeren die geheel naadloos worden aangebracht en weinig onderhoud vergen. Verdeeld over vier vloerlijnen met de thema’s Puur, Pasta, Pro en Passie zijn er meer dan 50 kleurvarianten beschikbaar, van verrassend fris tot stijlvol donker. Ode gietvloeren zijn slijtvast, 100% UV bestendig, blijvend elastisch, geluiddempend, warmtegeleidend, naadloos en eenvoudig te reinigen. Eigenschappen die uw interieur een mooie, verzorgde en strakke uitstraling geven.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Ode aan de Vloer

Gietvloer Pasta

Pasta, de Ode gietvloer in natuurlijke aarde tinten met Betonlook-Effect. Warm, spannend en gebaseerd op natuurlijke basiskleuren.

De gietvloer met Betonlook-Effect

Aardse tinten die zich gemakkelijk laten combineren met de rest van uw interieur. De Pasta gietvloer wordt volgens een vast kleurenconcept handmatig gemengd. Het mengsel wordt daarna over de vloer verdeeld zodat er een zogenaamde kleurmenging ontstaat wat resulteert in een Betonlook-Effect. Sommige delen zien er qua kleurmelange rustig uit, andere delen ogen intenser. De Pasta vloerlijn is verkrijgbaar in 18 kleuren.

Meer lezen over
'Gietvloer Pasta'?

meer van deze professional

Gietvloer Passie

Passie, de Ode gietvloer met Parelmoer-Structuur en sub...

Gietvloer Pro

Pro, de Ode gietvloer die de traditionele betonvloer he...

Gietvloer Puur

Puur, de Ode gietvloer in één volle, egale kleur waar...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.