Partner

Ode aan de Vloer

Ode biedt gietvloeren die geheel naadloos worden aangebracht en weinig onderhoud vergen. Verdeeld over vier vloerlijnen met de thema’s Puur, Pasta, Pro en Passie zijn er meer dan 50 kleurvarianten beschikbaar, van verrassend fris tot stijlvol donker. Ode gietvloeren zijn slijtvast, 100% UV bestendig, blijvend elastisch, geluiddempend, warmtegeleidend, naadloos en eenvoudig te reinigen. Eigenschappen die uw interieur een mooie, verzorgde en strakke uitstraling geven.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

De beste gietvloer van eigen bodem

Met Ode kiest u voor een gietvloer van eigen bodem. Alle Ode gietvloeren worden in Nederland geproduceerd van het beste materiaal en door eigen vakmensen van Ode gelegd. Ode aan de Vloer heeft ruim 50 jaar ervaring in gietvloeren.
Ode is al sinds haar oprichting bewust bezig met milieu en leefomgeving. Onze gietvloeren zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar worden ook duurzaam geproduceerd en aangebracht. Omdat wij het gehele bedrijfsproces in eigen hand hebben, wordt het milieu minder belast.
Ode gebruikt natuurlijke, niet-zeldzame grondstoffen. De herwinbare verantwoorde grondstoffen zijn op basis van plantaardige biopolymeren, gewonnen uit plantenzaden. Wij streven ernaar om uiteindelijk met uitsluitend natuurlijke grondstoffen te werken. Verder gebruikt Ode geen organische oplosmiddelen en werken wij met watergedragen producten.
Met Ode maakt u een milieubewuste keuze. Een Ode gietvloer wordt niet alleen duurzaam gemaakt, maar gaat ook nog eens jaren mee.

artikelen

Gietvloer Puur

Puur, de Ode gietvloer in één volle, egale kleur waarmee u een strak, klassiek of een juist modern...

Gietvloer Pro

Pro, de Ode gietvloer die de traditionele betonvloer het meest benaderd. Voor wie houdt van een indu...

Toon alle 4 artikelen
collecties
Ode aan de Vloer heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Nijverheidsweg 37
3341 LJ HENDRIK IDO AMBACHT

0786845401


RECENSIES
CONTACT
Nijverheidsweg 37
3341 LJ HENDRIK IDO AMBACHT

0786845401