Foto: ceramique

Ga voor een stijlvolle en tijdloze look met deze tegels

Bij het bouwen of verbouwen komt steevast ook de vraag naar de keuze van vloer naar voor. Geen makkelijke keuze, zoveel is zeker.

05 Oktober 2022

Bij het bouwen of verbouwen komt steevast ook de vraag naar de keuze van vloer naar voor. Geen makkelijke keuze, zoveel is zeker. Je wil een vloer die mooi en stijlvol is, maar die tegelijk ook een minimum aan onderhoud vergt. Als het dan nog even kan, is een vloer die binnen het budget valt ook nog een enorme meevaller. Veel zaken om rekening mee te houden dus en een goede reden om hier even goed over na te denken. Op novoceram.be/nl/ kun je alvast heel wat inspiratie opdoen om net die vloer te vinden die perfect past bij je wensen én bij de stijl van je woning.

Keramische natuursteen look tegels

Natuursteen is altijd al een erg populaire keuze geweest voor vloeren in verschillende stijlen woningen. Het is een erg elegante oplossing, maar er komt heel wat onderhoud bij kijken en bovendien is niet elke natuursteen voor iedere ruimte een geschikte keuze. Met de keramische tegels natuursteen look op novoceram.be echter kun je genieten van de prachtige aanblik van natuursteen, maar dan wel in combinatie met de vele voordelen van keramische tegels.

Eindeloze toepassingen

Niet alleen kun je keramische tegels met natuursteen look kun je alle kanten uit. Niet alleen kun je ze gebruiken voor de verschillende vloeren van iedere kamer in je woning, ze zijn bijvoorbeeld ook prima geschikt voor het aanleggen van je terras. Op die manier kun je binnen en buiten perfect in elkaar laten overgaan.

Naast vloertegels met een natuursteen look, zijn ook verschillende wandtegels beschikbaar in dezelfde uitvoering. Zo kun je een mooie harmonie in je woning creëren die je urenlang genot en gezelligheid bezorgt.

Tal van voordelen komen met deze tegels

 

Budgetvriendelijk

Als je gaat kijken naar de voordelen van keramische tegels met natuursteen look, zal vooral de budgetvriendelijke eigenschap in het oog springen. De keramische tegels zijn een pak goedkoper zonder dat je daarvoor aan schoonheid, stijl en klasse moet inboeten.

Onderhoudsvriendelijk

Keramische tegels vragen slechts een minimum aan onderhoud en zijn bovendien kras- en vlekbestendig. De tegels die geschikt zijn voor buitengebruik zijn daar bovenop ook nog eens vorstbestendig en bestand tegen UV. Een duurzame vloer, of wand, dus waar je jarenlang kunt van genieten en die even mooi blijft als de eerste dag.

Ruime keuzemogelijkheden

Voor iedere stijl woning is precies de juiste keramische tegel met natuursteen look te vinden. Of je nu gaat voor een strakke en industriële inrichting of net voor een landelijke en knusse sfeer, je kunt altijd de mooiste tegels vinden die het geheel net dat ietsje extra geven.

Perfect in combinatie met vloerverwarming

Veel woningen worden vandaag de dag voorzien van vloerverwarming omdat dit een energiezuinige en wellicht de meest aangename manier van verwarmen is. Keramische tegels hebben een lage warmteweerstand waardoor vloerverwarming hier perfect bij past. Bijkomend voordeel is dat je zo heel wat plaats uitspaart in je woning.

Duurzaam en milieuvriendelijk

In tegenstelling tot de echte natuursteen, worden de keramische tegels met natuursteen look vervaardigd uit materialen die voldoende aanwezig zijn in de natuur. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld klei. Uiteraard draagt ook de lange levensduur bij aan een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Welke tegels kies jij?

Met alle voordelen die je nu kent, is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar jouw nieuwe tegels voor je vloeren en wanden binnen en buiten. Welke uitvoering je ook kiest, keramische tegels zullen je nooit teleurstellen en zullen je woning een aantrekkelijke en stijlvolle toets geven.

Reacties