Foto: quickstep

De ongeëvenaarde collectie Alpha PVC van Quick-step

Quick-step breidt succesvolle Alpha PVC collectie uit met nieuwe houtlooks en kwalitatieve innovaties

23 September 2023

De vloeren uit de Alpha PVC collectie zijn niet alleen levensecht, maar ook waterdicht, stil én gemakkelijk te installeren dankzij onder meer een geïntegreerde, geluiddempende onderlaag. Met de nieuwe uitbreidingen en innovaties in deze succesvolle collectie bevestigen de Belgische designers van Quick-Step hun internationale pioniersrol.

Niet van ‘echt’ te onderscheiden

Door een revolutionaire oppervlaktetechnologie wordt een realistische reliëfstructuur op elke plank gegarandeerd. Deze bootst de look en het gevoel van natuurlijk hout na en geeft extra diepte aan de textuur, waardoor het PVC niet langer te onderscheiden is van hout. Het hoogwaardige vernis zorgt voor de matte uitstraling.

Terwijl klassieke PVC vloeren een toegevoegde structuur hebben die in 3 tot 4 dieptes van de plank gaat, kan Quick-Step met hun nieuwe technologie tot 75 dieptes structuur aan de plank toevoegen. Hierdoor is het design realistischer dan elke andere PVC vloer op de markt.

Ideaal bij renovatie

Vanaf nu is iedere Alpha PVC-plank of tegel uitgevoerd met een geïntegreerde ondervloer. Dit maakt de collectie ideaal voor renovatie. De installatie is hierdoor gemakkelijk en snel. Een ander installatie voordeel is het nieuwe unizip-kliksysteem voor visgraatvloeren, waarbij je één type plank nodig hebt dat aan beide zijden klikt.

100% waterdicht

Dankzij de innovatieve technologie met het waterdichte kliksysteem krijgt water geen kans om onder de vloer te dringen. De ondervloer blijft dus volledig droog. Dit voorkomt vuil en schade aan de ondervloer, daarom zijn de vloeren ook ideaal voor toepassing in keuken of badkamer. Bovendien zijn de vloeren bestand tegen vlekken en krassen.

Stille vloer

Rondrennende kinderen, gerommel in de keuken of ander lawaai in huis is door de geluid reducerende eigenschappen van de Alpha PVC vloer bijna niet waarneembaar. Een stille vloer zorgt voor een fijn, ontspannen leefklimaat.

Ciro & Bloom

De nieuwe Bloom-collectie vangt de natuurlijk houtnerf op een manier die zowel mooi als duurzaam is. De realistische reliëfstructuur op elke plank bootst de look en het gevoel van natuurlijk hout na. Met maar liefst 25 kleuren en de ongeëvenaarde authentieke designs van Bloom maak je van elke ruimte in huis een thuis. 

In de nieuwe Ciro-collectie visgraatvloeren zitten klassieke en trendy houten designs, met het eigentijds gebruiksgemak en alle voordelen van Alpha PVC. De 6 decors die graderen van licht naar donker zijn bovendien perfect te combineren met de brede kleurenwaaier van de Bloom-collectie. Zo kun je ervoor kiezen om een visgraatvloer als eyecatcher in één ruimte te plaatsen en in de rest van de woning een plankenpatroon te plaatsen. Mix & match was nog nooit zo eenvoudig.

www.quick-step.nl

Reacties