Foto: press_2013//HR-zonwering-romazo.jpg

Uit de zon!

De zon staat hoog aan de hemel en er staat geen zuchtje wind, het is bloedheet in de tuin.

Guido van Loon

De zon staat hoog aan de hemel en er staat geen zuchtje wind, het is bloedheet in de tuin.

Om toch lekker buiten te kunnen zijn, maar het niet te warm te krijgen, is een parasol natuurlijk ideaal. Trendy parasols zoals deze mogen niet ontbreken!

Taloccidesign

Creëer een eigen hokje om lekker in te zonnen of te relaxen. Deze Gazebo relaxer heeft twee zonnebedden met een comfortabele zitting. Het geheel is gemaakt van rvs. De canvasschermen zijn verstelbaar en houden dus altijd de zon tegen, uit welke richting deze ook komt. De Gazebo relaxer is ontworpen door Taloccidesign.
Foppapedretti Atelier.

Rondje WAVE

Deze hangmat komt uit de WAVE-collectie en is een prachtig ontwerp. WAVE steunt op één enkel punt en wekt zo de indruk dat het ligbed drijft. In werkelijkheid is het ontwerp enorm sterk en bestand tegen weer en wind. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Royal Botania

Omgekeerde parasol

Een parasol die al verschillende prijzen heeft gewonnen voor haar unieke ontwerp: InUmbra van Extremis. Zoals het ontwerp laat zien is het een omgekeerde parasol omdat zij van bovenaf wordt gespannen. Een fraai ontwerp dat echt zal opvallen in uw zomerse tuin. InUmbra is verkrijgbaar in verschillende maten.
Extremis

Weer en wind

Deze SunSquare is een zon- én regenwering speciaal ontwikkeld voor grote oppervlakken zoals grote tuinen, terrassen of zwembaden. Sterk genoeg om een fikse regenbui tegen te houden. Het systeem wordt bediend via een afstandbediening. Wanneer de wind te hard is voor het scherm rolt het vanzelf op.
MSK SunSquare

Reacties