Verbouwen of verhuizen?

Wanneer uw woning niet meer voldoet aan uw wensen en eisen, kiest u dan voor verbouwen of verhuizen?

Wanneer uw woning na een aantal fijne jaren helaas niet meer precies voldoet aan uw wensen, zet dat u waarschijnlijk aan het denken. ‘Wil ik hier nog wel wonen?’ en ‘Wat zijn anders de mogelijkheden?’.

Veranderingen qua smaak en wensen zijn natuurlijk volstrekt normaal. Trends en gezinssituaties veranderen, en u wilt graag dat uw woning meebeweegt met deze ontwikkelingen. Wanneer u twijfelt over uw huidige woning, zijn er verschillende opties om te overwegen.

Eén van deze opties is verhuizen. Alles achterlaten, en opnieuw beginnen. Nadelig hieraan is de zoektocht, die vaak veel tijd en moeite van u vraagt, zeker in de huidige woningmarkt. Wel heeft u het voordeel van een nieuwe start. Maar heeft u de optie ook wel eens overwogen te verbouwen? Dit kan namelijk datzelfde gevoel van een nieuwe start voor u geven, en neemt minder tijd én geld in beslag.

Verbouwen om het droomgevoel terug te geven

Een verbouwing zorgt ervoor dat u het veilige en vertrouwde gevoel van uw eigen woning behoudt, maar de leefomgeving wordt aangepast op uw vernieuwde wensen- en eisenlijstje. Zo kunt u ervoor kiezen om uw huis in een compleet nieuw jasje te steken.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk een deel aan te bouwen. Vaak kiezen mensen hierbij voor een nieuwe keuken/woonkamer, omdat deze veelvuldig gebruikt worden en het hart van de woning zijn. Maar natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Een verbouwing naar eigen ontwerp kan ervoor zorgen dat uw woning weer voelt als droomhuis!

Bij Roscobouw bent u aan het juiste adres voor verbouwingen op maat. Van complete verbouwing tot eenvoudige aanbouw. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via info@roscobouw.nl of bel naar 0412 455 501. Of neem alvast een kijkje op www.roscobouw.nl voor wat woninginspiratie!