De knoop is doorgehakt, u gaat een eigen woning bouwen!

De vraag is: ‘hoe gaat u dit project aanpakken?’. Een woning (ver)bouwen doet u immers niet elke dag. Exact daar komt Roscobouw om de hoek kijken.

Uw droomwoning

Roscobouw helpt u met het verwezenlijken van ‘uw droomwoning’. Wij helpen u om uw toekomstige woning te creëren welke volledig naar eigen wens wordt ontworpen. Gedurende dit proces laten wij u proeven van de verschillende bouwstijlen die er zijn, zodat onze architect gericht te werk kan gaan en stellen we samen een duidelijk plan op. Daarnaast regelen wij alle rompslomp rondom vergunningen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het bouwproces van uw droomhuis en tevens al verder kunt dromen over het eindresultaat. Uw droomwoning
Roscobouw helpt u met het verwezenlijken van ‘uw droomwoning’. Wij helpen u om uw toekomstige woning te creëren welke volledig naar eigen wens wordt ontworpen. Gedurende dit proces laten wij u proeven van de verschillende bouwstijlen die er zijn, zodat onze architect gericht te werk kan gaan en stellen we samen een duidelijk plan op. Daarnaast regelen wij alle rompslomp rondom vergunningen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het bouwproces van uw droomhuis en tevens al verder kunt dromen over het eindresultaat.

Droom verwezenlijken

Het wordt een plek waar kinderen kunnen opgroeien en u samen oud kunt worden met uw partner. Om dit te verwezenlijken bouwen wij samen met u, van schets tot sleutel. Roscobouw gaat hierbij altijd voor kwaliteit en zorgt ervoor dat de kosten van de bouw binnen het afgesproken budget blijven. Met andere woorden: u vraagt, wij bouwen.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via info@roscobouw.nl of bel naar 0412 455 501. Of neem alvast een kijkje op www.roscobouw.nl voor woninginspiratie!