Praktische oplossing

Luxalon® plafond als praktische oplossing: Vochtbestendig, schimmelvrij en alles is weggewerkt!

Luxalon® plafond. Vochtbestendig, schimmelvrij, praktisch.

Met een Luxalon® plafond bent u verzekerd van kwaliteit. De plafonds zijn vochtbestendig en condensvorming komt niet voor. De kans op schimmel wordt hierdoor aanzienlijk verkleind. Luxalon® plafonds zijn niet alleen praktisch: ze knappen een interieur ook op. De losse panelen zijn namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren, finishes en breedtes. Bovendien kunnen er inbouwspots worden geïntegreerd in het plafond. Door het subtiele lijnenspel oogt elke ruimte groter.

Vochtbestendig plafond
Luxalon® plafonds zijn 100% vochtbestendig en zijn daardoor uitermate geschikt voor in ruimtes waar veel vocht vrij komt zoals badkamers. Door de vochtbestendigheid van het plafond krijgt schimmel niet de kans om te groeien. Condensvorming komt niet voor en schimmel krijgt daarom geen kans bij een Luxalon® plafond. Zwarte plekken en muffe geuren behoren daarmee tot het verleden.

Onderhoudsvrij plafond
Een Luxalon® plafond is vrijwel onderhoudsvrij. U hoeft deze namelijk slechts een keer per jaar schoon te maken. Een vochtige doek over het plafond halen is vaak al voldoende.

Alles mooi weggewerkt
Met een Luxalon® plafond werkt u netjes weg wat u liever niet ziet. Denk aan leidingen, bedradingen of een lelijke plek op het plafond. Elk paneel is afzonderlijk te demonteren. Hierdoor kunt u overal goed bij.

Eenvoudig te monteren plafond
De vochtbestendige lamellen worden geproduceerd vanaf een lengte van 80 centimeter en kunnen tot een lengte van maximaal tien meter lang op maat worden gemaakt. Een Luxalon® plafond is eenvoudig te monteren. U kunt meubels gewoon laten staan en hoeft deze niet af te dekken. Het Luxalon® plafond kan op traditionele wijze worden geïnstalleerd of met het Domestica ophangsysteem. Domestica is speciaal ontwikkeld om het zelf monteren van Luxalon® panelen door de consument te vergemakkelijken. Het traditionele installatiesysteem wordt door een vakman toegepast. Daarvoor kunt u terecht bij een van de Luxalon® verkooppunten.

Luxalon® geeft vijf jaar volledige garantie op de plafonds.