Kurk op rol

Kurk op rol bestaat uit fijngemalen en geperste kurkkorrels. Je kan er de mooiste prikborden en wanden mee maken voor bij je thuis, op school of op het werk

Zelf je prikbord of muur maken

Zelf je prikbord of wand maken is helemaal niet moeilijk met de kurk op rol van Kurkexpert.be. De rollen zijn verkrijgbaar in 50 cm breed of 1 m1, in verschillende diktes en verschillende lengtes. Om er goed in te kunnen prikken adviseren wij je om voor minimaal 4 mm dikte te kiezen. 

De ondergrond moet vlak en droog zijn. Lijmen doe je met de Kurk Contactlijm zodat de kurk goed vast blijft zitten. Wist je dat je de kurk gewoon kunt verven met een goede kwaliteit muurverf? Zo integreer je je prikmuur in je interieur, al is de natuurlijke kurkkleur ook erg warm natuurlijk. 

Kurk dempt ook het geluid, ideaal voor in klaslokalen. De muren zijn meteen netjes afgewerkt en de muren absorberen de geluiden. Kurk ademt en zordt tevens voor een gezonde lucht.

Als je zelf wilt plaatsen staan we je bij met raad en daad. Liever niet? Dan laat je het werk gewoon aan onze experts over. Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte 014/51.45.18 (003214514518).