string(1) "a"

Duurzame wandpanelen met geluiddempende werking

Wil je nooit meer last ervaren van irritante geluiden of mee kunnen luisteren met de gesprekken van je buren?

25 Mei 2022

Met akoestische wandpanelen van WoodUpp creëer je binnen no-time meer rust en privacy in je eigen huis! De panelen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout en ze beschikken over een strakke afwerking, wat resulteert in een geluidwerende werking. Dit zorgt ervoor dat het geluidsgolven absorbeert en voorkomt dat geluidsgolven door de hele woning weerkaatsen met als gevolg vervelende echo’s. Het hout geeft je vervolgens een warme en Scandinavische uitstraling aan je woning, wat bijdraagt aan een ultiem thuisgevoel.

Wandpanelen met veel voordelen

· Scandinavische en warme sfeer voor een ultiem thuisgevoel
· Heeft een modieuze uitstraling met een rustieke touch
· Zorgt voor meer privacy in rust in je woning
· Gemaakt van kwalitatief goed hout uit een duurzaam bosgebied
· Voorkomt dat geluidsgolven weerkaatsen en heeft een geluidwerende werking
· De vilt is gemaakt van gerecycled plastic
· Nooit meer meeluisteren met de gesprekken van je buren

Nooit meer last ervaren van een slechte akoestiek

We hebben het allemaal ervaren! Je komt een klaslokaal, woonkamer of andere ruimte binnenlopen en je hoort jezelf in de echo’s. De handzame wandpanelen van WoodUpp hebben een geluiddempende werking, zodat vervelende echo’s en een slechte akoestiek verleden tijd zijn. Door gebruiken te maken van deze wandpanelen kan je het geluidsniveau drastisch verlagen en creëer je een gezonde en betere leefomgeving voor jezelf en je dierbaren.

Creëer je een unieke en speciale sfeer in je woonkamer

Als je kiest voor akoestische panelen dan wil je natuurlijk niet dat de uitstraling van je woonkamer achteruitgaat! Hierdoor heeft WoodUpp panelen ontworpen die volledig van hout zijn gemaakt en welke over een strakke en modieuze vormgeving beschikken. Dit zorgt niet alleen voor een bijzondere uitstraling, maar creëert tevens een Scandinavische en warme sfeer in huis. Niets is zo belangrijk als een prettig en aangenaam thuisgevoel!

Geef de panelen een persoonlijke finishing touch

Een huis is niet compleet zonder persoonlijke voorkeur! Met deze gedachte heeft WoodUpp de mogelijkheid gecreëerd om te kiezen tussen verschillende houtsoorten met diverse tinten. Met deze optie kan je kiezen voor zowel lichte als donkere tinten en kan je modieuze of een warmere sfeer in huis creëren. De vormgeving in combinatie met het afwerkingsniveau zorgen ervoor dat de Scandinavische uitstraling behouden blijft.

WoodUpp draagt bij aan een groenere wereld

Alle wand- en plafondpanelen zijn gemaakt van hout wat afkomstig is van een duurzaam bosgebied, wat ervoor zorgt dat er niet meer bomen worden gekapt dan dat er beschikbaar is. Hierdoor kunnen bomen zich blijven voorplanten en zal het niet de natuur verminderen. Ook is de vilt volledig van gerecycled plastic gemaakt, zodat zij niet nieuw plastic hoeven te produceren en hiermee plastic een tweede leven geven.

Ben je benieuwd geworden en zou je graag willen weten of WoodUpp ook iets voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op de website en maak gebruik van de visualizer om virtueel een voorproefje te ervaren!

Reacties