array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(21) "www.plintenfabriek.nl" ["path"]=> string(36) "/interieur-afwerking/radiator-ombouw" }
Partner

Plintenfabriek.nl

De Plintenfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouw­materialen. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan afbouw­materialen, zoals plinten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, lambrisering, sokkels, wandpanelen en ander maatwerk. Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Bedrijfsoverzicht Plintenfabriek.nl

Radiatorombouw

Een radiator is vaak een doorn in het oog maar laat zich mooi wegwerken. Zo wordt met een ombouw op maat de radiator een nachtkastje naast je bed of een nieuwe zitplek voor een goed boek.

Een radiatorombouw volledig op maat

Er zijn verschillende modellen die verder volledig op het interieur aangepast kunnen worden. Elk detail van hoogte en diepte tot je persoonlijke wensen ten aanzien van het uiteindelijke gebruik kunnen meegenomen worden. Met een inmeting en advies ter plaatse ontstaat er een duidelijk kostenplaatje. Onze timmerlieden werken met je goedkeuring het plan verder uit en kunnen zorgdragen voor een voorgelakt of op kleur afgelakte radiatorombouw. Ook andere interieurafwerkingen zijn mogelijk bij de realisatie.

Zo kan ook jouw interieur die exclusieve sfeer krijgen, waar alles tot een geheel bij elkaar komt. Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Meer lezen over
'Radiatorombouw'?

meer van deze professional

Aluminium plinten

Aluminium plinten zijn bij de Plintenfabriek verkrijgba...

Houten plinten

Bij de Plintenfabriek vind je houten plinten in veel ve...

Traprenovatie online regelen

Bij een jong gezin met opgroeiende kinderen heeft de tr...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.