Foto: Air-Max-Vochtvreter-Ambiance-sfeer

Air Max Vochtvreter® Ambiance gaat voor goud

Air Max Vochtvreter® Ambiance: door stijlvol design overal op z’n plek.

Air Max Vochtvreter® Ambiance: door stijlvol design overal op z’n plek.

 

Air Max Vochtvreter Ambiance maakt kans op de Accenture Innovation Award 2013. Dit is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten en concepten gelanceerd op de Nederlandse markt. Air Max Vochtvreter Ambiance is een nieuw, stijlvol vochtvreterapparaat dat condens, vocht en muffe geurtjes bestrijdt. Vanwege zijn krachtige werking is deze innovatie speciaal geschikt voor het bereiken van een optimale vochtbalans in leefruimtes. Het mooie design in de verschillende neutrale kleuren maakt het apparaat ideaal voor gebruik in het zicht.

 

Waar geleefd wordt, is vocht

In huishoudens wordt veel vocht geproduceerd. Dit is afkomstig van onder andere koken, wassen en douchen. Maar ook planten en huisdieren produceren vocht. Een te hoge relatieve luchtvochtigheid kan bezittingen aantasten en zelfs invloed hebben op de gezondheid. Het is dus belangrijk dat de relatieve luchtvochtigheid in balans is.

 

Stijlvolle oplossing

Air Max Vochtvreter Ambiance neemt dankzij het unieke luchtcirculatiesysteem het teveel aan vocht op en draagt zo bij aan een optimaal leefklimaat in leefruimtes. Denk daarbij aan slaapkamer, keuken, woonkamer, toilet en badkamer. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat Air Max Vochtvreter Ambiance gezien mag worden.

 

De vier pijlers van Air Max Vochtvreter Ambiance

• Unieke luchtcirculatie: Zorg voor een snelle opname van overtollig vocht en optimaliseert de luchtkwaliteit binnenshuis. Met handig anti-lek systeem.

• Design: Air Max Vochtvreter Ambiance past in elke leefruimte, in ieder interieur. Dankzij een stijlvol design is hij uitermate geschikt voor gebruik in het zicht. Verkrijgbaar in de neutrale kleuren White, Grey en Sand.

• Gebruiksvriendelijk: Air Max Vochtvreter Ambiance werkt hygiënisch, is navulbaar en heeft een handige schenktuit waarmee het opgevangen vocht afgegoten kan worden. Het apparaat is er in een 100 gram en in een 500 gram variant.

• Verfrissend: Air Max Vochtvreter Ambiance verfrist de lucht. Navultabs zijn verkrijgbaar in de geuren Neutraal, Blue Sky en Spring Blossom.

 

Verkrijgbaarheid van de Air Max Vochtvreter Ambiance

Air Max Vochtvreter Ambiance is verkrijgbaar bij doe-het-zelf speciaalzaken en huishoudspeciaalzaken. De consumenten adviesprijs van het 500 gram apparaat is EUR EUR 11,99. Het 500 gram apparaat werkt circa twee tot drie maanden in een ruimte tot circa 40 m3. Navultabs 500 gram zijn per twee stuks verpakt en verkrijgbaar vanaf EUR 7,99.

Het 100 gram apparaat kost EUR 6,59, navultabs 100 gram per twee stuks vanaf EUR 4,59.

 

Over de Innovation Awards

Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. Voor de juryprijzen – de Blauwe Tulp en de Groene Tulp – worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.

 

Meer informatie: www.maximaaltegenvocht.nl

 

Publicatiedatum: 20 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties